2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست
من الان 69 کیلوم اما نمی خوام بشم 45 کیلو قدم 170 میخوام همون 60 59 اینا بشم از این تو پر خوبا با سیکس پک
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح همه بخیر دوستان

ایفل ؛ همه با سجادیان عمل کردن :-)
همه هم باهاش پسر دختر خاله شدیم

دیشب خیلی زود خوابم برد
کلی هم ادم عصبی منتظر گذاشتم ! :-)

یکم تیر میکشید رفتم یه استامینیفون گرفتم با قرص خواب اور زدم تو زگو نفهمیدم کی صبح شد
نیلووو ؛ توام بیا تهران برو بعمل دیگه

بس ایندس اوندس کردی عید هم داره نزدیک میشه ها !

سولماز، حالا رقص هم بلدی یا فقط دستو پا میزنی (( اینو حاضرم سرش باهات شرط بندی کنم )) !؟ :-)
سامی جان من روزی که رفتم مشاوره پیش دکتر کلی عکس با خودم بردم هم بینیایی رو که دوست داشتم هم بینیایی که دوست نداشتم که کامل دکتر متوجه بشه چه مدلی دوست دارمو از چه مدلی بدم میاد دکترم با دقت همه رو نگاه کرد بعد گفت فهمیدم چی میخوای من دوست داشتم تیغه بینیم باریک بشه ولی نه زیاد باریک سر بینیم و سوراخای بینیم که گرد بود حالت دار و یه کمی(نه زیاد)تیز بشه یه قوس ملایمم داشته باشه بینیم
12اسفند دکتر همتی فراهانی
من دوست نداشتم ارتفاع بینیم خیلی کم بشه یا بینیم نسبت به صورتم بیش از حد کوچیک بشه ولی دوست داشتم سر بینیم نسبت به قبل خیلی جمع بشه و حالت بگیره اینا رو کامل برا دکتر توضیح دادم
12اسفند دکتر همتی فراهانی