2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015983 بازدید | 66529 پست
سه شنبه باید بردارم . گفتم دکتر میخام پلکمم عمل کنم گفت من دیگه غلط کنم دست به تو بزنم از بس کولی هستی :))))))
خیلی کبود بودم الان فقط یه کم بالای چشمام کبوده ولی ورررررررررم !!!!!! اووووووووووه خواهرم میگه شبیه شکیب شدی :))
لپااااام پر ورمه
9 اسفند دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

samy جون
چشم عکس میذارم،90% راضیم اونم به این خاطر که بینیم ضربه خود و یه خورده شکلش عوض شد،غضروفی استخوانی بودم ولی بینیم اصلا قوز نداشت

samane جون
تقریبا یه هفته طول میکشه ورمات بخوابه سعی کن زیاد نخوابی تا زودتر ورمات بره
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
البته یه چیزی برام جالبه من هیچ کدوم از مشکلاتی که بچه ها اینجا مطرح میکنن رو ندارم
از روز اول لب بالام حس داشت،بویاییم دقیقا مثل قبله،آبریزش بینیم رو هم حس میکنم کبودیمم با اینکه پوست حساسی دارم تقریبا کامل برطرف شده
12اسفند دکتر همتی فراهانی
تامپون هم داشتم فردای عمل منشی دکتر (دستیارش) واسم دراورد درد نداشت ولی چندش بود یه جوراااییی . پوست من ضخیمه ورمم زیاده . دکتر گفت تا یه سال اینا باهاته . 4 روز بعد عمل میخواستم این گچو باز کنم دکتر گفت زوده استخونت پهن میشه هاا . منم ترسیدم گفت جمعه که دیروز باشه برم کلینیک بین عملاش واسم باز کنه که بابام خسته بود نرتیم
گفت سه شنبه بیا مطب بردارم یعنی 10 11 روز بعد عمل .

سجادیان من شنیدم کارای گوشتیش خوبه شنیدم البته ..... من اولین جایی که رفتم سجادیان بود جاهای دیگه به دلم نشست . ولی به دکتر حس خوبی داشتم دیگه رتم عمل ایشااللا که خوب بشه . مماخ هممون عااااااالی یشه
9 اسفند دکتر سجادیان
من چندماه پیش یه نفرو تو باشگاه دیدم از دور فکر کردم خوبه وقتی رفتم جلو اسم دکترو بپرسم واقعا جا خوردم یه بینی با ارتفاع و قوس زیاد که سربینیم بزرگ و نامتقارن بود و کلا خیلی بد بود دختره گفت پیش بیگدلی عمل کرده به منم گفت اصلا پیشش نرو ولی یکی از همکارام که انحرافم داشته عمل کرده بود با بیگدلی نه خوب بود بینیش نه بد ولی انحرافش کامل برطرف شده و خودش خیلی راضیه
یه روزم رفتم مطب نادریان ولی سبکشو اصلا نپسندیدم کسایی که بینیاشون قرار بود از کنار برش بخوره به نظرم از جای نامناسبی برش زده بود قیمتم با کلینیک 8/5 میداد من خیلی برام مهم بود که سربینیم خیلی جمع و جور بشه و جای برش مشخص نباشه به خاطر همین ویزیتمو پس گرفتمو حتی ویزیتم نشدم باهاش
یه بارم رفتم پیش خاتمی دوست خواهرم باهاش عمل کرده واقعا عالی شده و بعد از چندسال اصلا افت نداشته قیمتشم مناسب بود و به من گفت خیلی عالی میشی ولی من مدلاشو نپسندیدم یه دختره بود که بینیش شدیدا سربالا بود و بدون حتی یه ذره قوس مشخص بود که خودشم خیلی ناراضی و معذبه شایدم واسه ترمیم پیش خاتمی اومده بود یه پسری رو دیدم که خیلی نامتناسب با صورتش بینیش کوچیک شده بود خاتمیم از لیستم حذف شد