2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016176 بازدید | 66529 پست
موفق باشی عزیزم . روزی 4 5 تا لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین بخور خوووب میشی ایشاا.. و عملتم عقب نمیفته . تازه امروز 2شنبه بود . کلی وقت داری که خوووب بشی . ویتامین سی هم تا 5شنبه بخور .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مرسی نسترن جان.امیدوارم همونی بشه که میخوای . برای سرماخوردگیتم سریع پیشگیری کن با آبمیوه که عطیه جان گفت .منم عجله دارم خیلی تازه 4 شنبه این هفته وقت گرفتم و میخوام کارای سامی ، علامه و سجادیان رو ببینم . اگر بشه میخوام ایور عید عمل بشم .چون تا خرداد ایران هستم و میخوام فرصت مناسبی برای پیش دکتر رفتن و کنترل شدن داشته باشم .
مشکلی که دارم اینه که کل سال آلرژی دارم و عطسه و آبریزش چشم و ترشح گلو .
اما بچه ها درباره تمیزی بخیه و اینکه جاش معلوم نباشه چی ؟

عطیه جون اگر بسته عمل کنن پس چجوری قوز کم رو برمیداره ؟ ضمن اینکه میخوام یه ذره بین ابرو به سمت بینی رو شیب بده ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسترن جان- و کلا بقیه دوستانی که سرماخوردگی دارن- قرص زینک دوره سرماخودگیو کوتاهتر میکنه طبق یه سری تحقیقات، اگه زینک پلاس بخورین آهن هم داره و واسه قبل عمل خوبه با توجه به کمبود نسبی آهن تو بیشتر خانوما...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بچه ها کمکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من امروز سر یکی از دوستام خورد به دماغم خیلی محکم
یه سمتش حس میکنم رفته تو خیلی هم درد میکنه
چیکار باید بکنم؟
همش از اون موقع هم دستم رو بینی مه دارم ماساژش میدم
ولی واقعا درد گرفته
دکتر محبی 26 بهمن
تردید ها به ما خیانت میکنند تا به آنچه لیاقتش را داریم نرسیم
بچه ها کمکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چیکار باید بکنم؟
ولی واقعا درد گرفته
دکتر محبی 26 بهمن
چیکار باید بکنم؟
ولی واقعا درد گرفته
دکتر محبی 26 بهمن
فرنیا جون نگران نباش من که پسرم یسره با کله و با مشت تو دماغمه البته قبل 1 ماه مراقب باش خیلی منم تا یه ماهگی حتی بهش نزدیک نمیشدم ولی برای اطمینان چسبو باز کن ببین اگه واقعا فرو رفته یزنگ به دکترت بزن
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
سلاممممممممممممممممم
من 8 روز دیگه با راستکاری عمل دارممممممممممممممممم وای استرس گرفتم ...خونریزی نکنه چسبندگی پیدا نکنه کج نشه بد بهوش نیام خوبب در بیاد ااااااااااااااااااوه :)
بچه ها صحرایی سایت نداره ؟خیلی دلم میخواد نمونه ازش ببینم آخه بینیه منم استخونیه
یلدا جون امیدوارم عملت خیلی خیلی خوب باشه وخوشگل تر بشی
خانومی میشه ی عکس بزاری بفهمم کارای صحرایی توی چه مایه هاییه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها بینیه من تقریبا شبیه بینیه قبل عمل اینه ب نظرتون سامی مناسبه ؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلااااااام شاهین صحرایی و گفتما من نمونه ای که دیدم استخونی خعلییی بزرگ بود اصن قیافه دختره بعده عمل از این رو به اون رو شده بود یه چیز پلاستیکی سفید رو بینیش بود