2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015708 بازدید | 66529 پست
من هم با نایا موافقم ولی خوب کسایی مثل من ک تهران نیستن نمیتونن خودشون همه ی مطب هارو برن باید چند نفر رو کاندید کنن بعد تصمیم بگیرن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم اعصابم خورده از دست بعضی ها خدا نگذره ازشون آدم حی پول ویزیت بی خود میده
آخه پول مگه چقدر ارزش داره که مردم رو به بازی میگیرن اتفاقا امروز این مسئله رو گفتم به همسرم که اینجا متاسفانه شده پاتوق بعضی دکتر ها که آدم سخت می تونه تشخیص بده
❤️
نسترن جون عزیزم هر دکتریو دوست داری انتخاب کن ولی حتما حتما برو نمونه ببین تا دستت بیاد حداقل سبک دکترت تا چه حد به تصوارتت نزدیکه من هیچ دکتریو توصیه نمیکنم حتی دکتر خودمو که باهاش عمیلدم
چه برسه به دکتری که مطبشم نرفتم.
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...