2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید:
من این دکترا رو رفتم 1- عباس زاده 2- مغاری 3- کسری ثابتی 4- یزدانفر 5- بهنام6- سامی7- برزنجی 8- زینعلی 9- نادریان عکسمو هم چند بار اینجا گذاشتم. من باید حتما حتما تا یکی دو هفته دیگه بعملم. تو رنج 6 یا 7 تومن میخوام هزینه کنم دلم نمیاد بیشتر هزینه کنم. لطفا منو راهنمایی کنید کدوم دکتر مناسب منه؟ من اصلا متوجه نمیشم شما راجع به سبک دکترا صحبت میکنید. مثلا میگید سبکشو باید بپسندی؟ یعنی چی؟ مگه هر دکتری همه رو یه مدل عمل میکنه که بشه سبکشو تشخیص داد؟؟؟؟ در خاتمه هم بگم من بینی طبیعی شیک دوست دارم.فاصله لب و بینی ام هم زیاده و نمیخوام بیشتر بشه چون از فاصله زیاد بین لب و بینی متنفررررررررررررررررم.
دکتر کلانتر 6 آذر
سلام .
samy و سمیه . جان جواب ایمیل رو دادم
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام بچه ها جون عمل کرده ها ایشالله مماختون خوشگل تر از هر روز بشه اوناهیی که می خواین عمل کنید ایشالله به سلامتی برید وبا یه مماخ ناز برگردید
ققنوس جونم بلاخره قطعی شد ایشالله برات بهترین باش بازم نظر خودته اما تو جراحی هر چی دست دکتر باز بزاری برات بهتره اما این نظر منه یه سریها دیدم راضی هستن از اینکه به سوراخ مماخشون دست نزده یه سریه هم نه راضی نیستن من خودم الان که بینیم می بینم می گم ای کاش به دکتر گفته بودم سر بینیم هم یکم کوچیک کنه

شامانا جان ایشالله مامان بزرگت هر چه زودتر خوب بشه
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
ققنوس
از طراحی ای که برزنجی برات کرد خوشت اومد؟
من خوشم نیومد. نمی دونم اون روزی که من رفتم اصلا نمی ذاشت حرف بزنم و نظرمو بگم.
به نظرت چقد شبیه طراحیش میشه. ینی دوباره برم و باهاش صحبت کنم. آخه من کاراشو دوست دارم
آیدا جان به فرهنگ و میلانی هم سر بزن
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی