2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015555 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاماناُگلدونهُnova
مرسی عزیزان بابت عکسی که گذاشتین.من یه روز نبودم.قربونتون برم بوس.بوس
دماغت نسبت به قبل عالی شده ولی دماغ من خییییییییییلی کم کارهُ انتظار دماغ خیلی شیکی رو دارم.فکر نمیکنم عملم موفقیت امیز باشه!!!یعنی اونی بشه که خودم میخام..
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
مرسی خانم گل.نمیدونم والا فعلا که حیرون موندم‍‍‍‍!!باید تا قبل عید عمل کنم!ولی هنوز دکترمو انتخاب نکردمhttps://as1.ninisite.com/statics/smileys/s/sm65.gif
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
ساعت ٩٠٣٠ رفتم تو اتاق عمل ، برخو ردشون خیلی خوب بود ،اهنگ گذاشته بودن شاااادددد ، دکتر که اومد خیلی خوب برخو رد کرد یه بار دیگه گفت بگم چه طور میخوام ، محیط شادی بود حس عمل نداشتم ، بعد که دکتر بیهوشیم اومد دیگه نفهمیدم چی شد تا با آه و ناله به هوش اومدم ،آب می خواستم که ندادن تا ساعت ١٢٠٤٥ فکر کنم عملم طول کشید ١ ساعت هم ریکاوری ، بعدشم خوب بود فقط سرگیجه داشتم ، یه سمتم کبودیش بیشتره ، مثل اینکه انحراف زیادی داشتم ، نفس کشیدنم خوبه مشکلی نیست ، فقط مزه و بو نمیفهمم امیدوارم طبیعی باشه
الان هم فقط یهو خوابم میبره ، راستی ساعت ٥.٣٠ مرخص شدم

یه سؤال من از امشب بشورم بینیمو ؟
دکتر برزنجی- 25 بهمن
سللللللام دوستای گلم نفسک جان مماخت دیدم خیلی ورمش داره خوب میره یکم اگه میشه گلم عکساتو از دو ر تر بنداز نسبت کل صورت هم ببینیم هر چند الان معلومه کارش درسته اقا مهرداد ایشالله ازین قشنگ تر میشه انرژی مثبت هم بگیر برای کارای خو ب خوبی که در پیش داری
M&M عزیزم مبارکت باشه گلم ااگه تا مپون نداری میشه شستشو داشت اما کلا ببین دکتر ت بهت چه چیزاییی بر چه دستوری نوشته من دکترم اول برا م قطره نوشته بود تازه از رورز چهارم که تامپون کشیدن استفاده کردم روزی 3الی 4 بار بهد 1هفته با سرم شسشو دادم اما از یه خانمی پرسیدم مثل من نبود اجازه نداشت با سرم شستشو بده گفت دکتر گفته با سرم بعدا بهت میگم واسه همین می گم ببین دکترت چه دستوری برات نوشته
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
2810