2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
اینم 2تا کار دیگه از فرهنگ

آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیق نمیدونم سحر جون اما عکس دومی هنوز 2 ماه نشده.
عکس اولی هم نمیدونم ماله چند وقت بعد از عمل هست اما اینو میدونم که ان دختر خانوم ساله 88 با فرهنگ عمل کرده بود. اما از تاریخه دقیق عکس خبر ندارم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نازی ، وقتی سامی داره اسپیلنتتو برمی داره ، قبل از قالب گذاشتن یه عکس بگیر از مماخت
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
nova جان
قبل از اینکه شما اینجا بیای رسم ادب!!!! بر این یوده که هر کسی دیگه نمیخواد بیاد اینجا ٬میادو از بچه ها خداحافظی میکنه! و بچه ها هم به خاطر لطفو محبتشون ازش میخوان که نره!(حالا محبت دیگران چه فشاری به بقیه وارد میکنه نمیدونم!!!) اینو گفتم که در جریان باشی! اگه توی این مدت طبق حرف خودت آمار خدافظی و اینا بالا رفته باید به خاطر جو بسیااااار عالی ای باشه که دوستان زحمتشو کشیدن! والا زمان ما از این حرفا نبود! الانم خیلی از دوستای من به خاطر همین مسئله دیگه اینجا نمیان وخدارو شکر که منم همین کارو کردم!
اینجا آدمای جالبی میاد! آدمایی که تا وقتی بهت نیاز دارن براشون عزیزی ولی بعدش که از اطلاعاتت استفاده کردن و به جای تشکر میانو نظراتی در مورد پستایی که میذاری میدن که اصلا بهشون ربطی نداره که تو اون موضوع دخالت کنن!!!!
قبلا که ما اینجا بودیم اگه کسی می اومد واسه خدافظی٬ ما به جای حسادتو این حرفا خیلی محترمانه ازش تشکر میکردیم به خاطر دوستی ای که با هم داشتیم و کمکی که در حق هم کرده بودیم و میفهمیدیم اون فرد(به دلایلی که گفتم) ارزش چندتا اسپمی که قراره بعدش پاک بشه رو داره! ولی به میمنت جو قشنگی که واسه اینجا درست شده اینم از بین رفت! هه!

به ما تهمت تبلیغ برای یه دکتر خاصو زدن در صورتی که آدم خندش میگیره وقتی پستای بعضی از بچه های به اصطلاح عمل نکرده رو میخونه!! ( یه جوری از دکتره تعریف میکنن که انگار قناعت پیشست طرف!) والا ما الانشم با وجود رضایت زیاد از دکترمون این تبلیغارو نمیکنیم! اونوخت ما شدیم مبلغ!!!

به هر حال امیدوارم توی ادامه این تاپیک همین طور موفق باشین.
راستش nunush6 جان من اصلا وقت برای این خاله زنک بازی ها ندارم. از اول هم روی صحبت من با شما نبود حالا شما جوش چی رو میزنی من نمیدونم. به هر حال برات آرزوی موفقیت میکنم.
لی لی
منم میخاستم همراه جراحی بینی این کارو بکنم ولی همه میگن موقع جراحی بینی بهتره صورت در طبیعی ترین حا.لت ممکن باشه.6ماه بعد عملت اینکارو بکن.من که تصمیمم اینه.
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
nova
مرسی عزیزم بابت عکسات.کارت فوق العاده بود.کاش بقیه دوستان هم مثل تو بودن.لطفا بقیه دوستان اگه عکس از نادریان وسامی دارن بزارن لطفاااااااااااااا.
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
2810