2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
اخه بینی من باید ترمیم بشه............دکتر اولم هم از ایران رفته............بینیم 2 بار شکسته............خیلی ها قبول نمیکنن عمل کنم...........شنیدم راستکاری ترمیمش خوبه................میگن باید از غضروف گوشم بزارم........نتمیدونم چکار کنم
خدایا سپاسگزارم.. مهربانترین مهربانان.. فرشته های کوچیکم رو به خودت سپردم..سپاس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه مگه آدم ی همچین بینیه خوشگلی رو میعمله؟
بزنمت؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ای جانم ن بابا من دلم نمیاد بزنم ک
بزنمت؟(کنایه از اینکه عملللللل نکن بینی ب این خوشملی داری)
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
لیلی پس این فدایی چی شد خانومی؟کم کم داره افرا هم ب لیست دکترام اضافه میشه
چشم عمل نمیکنم :))))))))))))))) (الکی) البته هنوز که از عمل خبری نیست داشنگاه لعنتییییییییییییییییییییی نمیزاره
اهان یکی از دوستامم با دکتر حمدزاده عمل کرده بینی اونم دوست دارم خودشم منشی دکتره :)))))))))))
کسی از دکتر حمد زاده کاری دیده؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
خیلی طبیعی شده مری جونم البته خیلی خوب شده نسبت به قبلش ولی هنوز نوکش رو به پایینه که نیست؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
لیلی تو آخر منو دق مرگ میکنی
2810