2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست
سمیه جان باور کن اصلا سخت نیست. بهوش بیای ناخوداگاه از دهن نفس میکشی .. تامپون به نظرم از لوله بهتره موقع دراوردن راحت در میاد چون خیلی حالت دار سفت نیست.. منم قبل عمل بینیمومیگرفتم از دهن نمیتونستم نفس بکشم ولی بعد عمل تونستم
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام :)))))))))) اووووووووووف چقدر نبودم^_^
از بچه های قدیمی کسی هست؟
رستگار جونم؟ چرا میگی راضی نیستی؟ میشه عکستو تو پ خ برام بفرستی؟
مری :))))))) عزیزم میبینم که فقط خودمو خودت عمل نکردیم :)))))))))))))) پرچمو نگه دار نری عمل کنیا
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
سلام نلی خانم غیبت کبری داشتییا !!!!!!!!
پرچم ما از اون اولشم بالا بود خودم که چشمم آب نمی خوره عمل کنم حداقل می رم مطب گردی می کنم میام اینجا شرح مطب گردیامو می زارم خانم خوشگله تو چرا عمل نکردی؟؟
پس بزار 1 لیست از بچه های قدیمی که هنوز عمل نکردن برات بزارم ببینی پرچم خیلیا هنوز بالاست:
نادایا - ملیحه بهاری ( که غیب شد) - آیبتکین - رهاترین - خودم _ خودت
مری خخخخ :))))))) پس هستیم
والا مری من فقط تابستون وقت داشتم که هی دست دست کردم دانشگاه شروع شد :))))))
بعد ازینور هنوووووووووووز یکم نگرانم :(((( اخه دماغم به صورتم میاد مثل خودت بیخیال نشم بلند صلوااااااات
دوستانی که عمل نکردید پرچم بالااااااااااااااس :))))))))))))))))))))))))))
حالا نطرت با کی هستش مری؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
ااا مری چرا یزدانفرو گدذاشتی لیست قرمز :)))))))))) من دوسش دارم مشکلش چیه؟ البته خیلی گرونه اصلا ارزش نداره 8 تومن بدی به دماغ ...دماغ دارم دیگه :)))))
خیلیم زیاد داریم
حالا یه سری دکتر معرفی کنم اسماشون یحتمل اینجا نیومده
اولی دکتر جاذبی زادس اقاااااااااااااا یعنی این بشر کارش شاهکاره حالا یه خبر بد میگن رفته امریکا ^_^ ولی هنوز اسمش جزو جراحای اینجاس دقیق نمیدونم ولی واقعا کارش خوبه
دومی کارش خوبه نمونه ی زنده ای که ازش دیدم خیلی خیلی بهتر از عکسای سایتش بود خیلی طبیعی و شیک دکتر پدرام نمیریان یا نمیرانیان یه همچین چیزی سرچ کنید میاد
یکی از دوستای صمیمیم هم با دکتر فرزام عمل کرده که انگار تو تاپیک ترمیما ناراضی داشت( نمیدونم این همونه یا نه ) ولی بینیش خیلیییییی بهش میاد خیلی شیک شده صورتش کاملا هم سوراخای بینیش متقارنه واقعا نسبت به قبلش عالی شده
ایشالاااااااااااااااااااااااا یا یه خوبشو پیدا میکنیم عمل میکنیم یا همینجوری میسوزیمو میسازیم.کامنت اخرمو اصلاح کردم اخرو مری بخون عکس دوستمو بزارم نظر بدی عزیزم
من مطب یزدانفر نرفتم فقز نمونه هایی که دیدم خوب بود :)))))))) اصلا ربطی به دکتر نداره شانسیه خخخ
بچه ها چقدر این طب نگار لوسه ...رفتم یکی دو تا عکسی رو که قبلا انداخته بودم با یه دکتر دیگه خودکاری شده بود بدم ظاهر کنن (با سی دی و تشکیلاتش) دوباره، میگه نمیشه، باید اجازه اون دکتر اولیه باشه .......اختیار عکس خودمونم نداریم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
2810