2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
مرسی عطیه جونم.....به نظرت واسه بینی استخون شکسته من و نوک بینی بزرگ و پره های پهن( پکیج کامل عیوب) محبی بهتره یا خاص احمدی؟ من بینی طبیعی ظریف میخوام...میشه راهنمایی کنیم لطفا....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی شامانا جونم...نظر شما چیه راجع به بینی من؟به نظرت واسه بینی استخون شکسته من و نوک بینی بزرگ و پره های پهن( پکیج کامل عیوب) محبی بهتره یا خاص احمدی؟ من بینی طبیعی ظریف میخوام...میشه راهنمایی کنیم لطفا....
نیلوفر محبی طبیعی تره کاراش . من از خاص احمدی عکس دیدم فقط تو فیس بوق که همشون نیمه فانتزی و فانتزی بودن . اما حتما 2 بار برو فقط واسه نمونه دیدن .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
نیلوفر اون جای خالی اسم همه می تونه باشه؟ خخخخخخخ

من از محبی خبر ندارم.

اما خاص احمدی مشاورش عالیه.

دو نمونه تو مطبش دیدم. یکیش خوب بود یکی معمولی.

قیمتشم 6 تومنه با کلینیک
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ممنون عطیه جان....از ت ممنونم شامانای مهربون راستش من چون ایران نیستم شانس مطب گردی ندارم...واسه همین اینجا دنبال مشاوره میگردم....اینجا هم که به قول شما همه تی تاپ دوست دارن....هی شلوغ میکنن.................
ناتالی عشقم شنیدم دکتر خوبیه اطلاع دیگه ای ندارم از ایشون . شما که خدادادی بینی پرفکتی داری چرا میخوای عمل کنی ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
میناجون بشارتی کارش خوب و ظریفه.اینکه میگن نوک بینی رو جمع نمیکنه اصلا درست نیست..اتفاقا نوک بینی رو خوب جمع میکنه...کاراش از نظر تنفسی بی نقصه..تو پیوند قضروف تبحر خاصی داره...من با یکی از بچه های اینجا به اسم الناز دوستم که عمل اولش با ایشون بوده وچون بینیش طبیعی شده بوده و دوست داشته فانتزی تر باشه با خود بشارتی ترمیم کرده.انصافا هم بینیش قشنگه...مطبشم روزایی که تهرانه پر نمونه س...راحت میتونی تصمیم بگیری...

دوستان کار سامی بسیار معمولیه من نمیدونم چرا مارک میچسبونید به یه دکتر...اینکه سامی دکتر دقیقیه یا زیبایی شناسیش حرف نداره شده برند واسه این دکتر...همین عکسی که آیداجون گذاشته یکی از ساده ترین اصول زیبایی شناسی یعنی اصل یک سوم توش رعایت نشده.سر بینی بالا برده شده بخاطر همین طول بینی کوتاه بنظر میاد...طول بینی کوتاه با ارتفاعی که اصلا گرفته نشده ....!!
فراموش نکنیم خیلیا با همین تعاریف اغراق امیز یه دکتر کاندیدشون میشه...پس انقد یکیو تا مرز خدایی بالا نبریم...
هرچقدرم که بگیم همه خودشون وظیفه دارن برن نمونه ببینن کسی که از شهرستان میاد و فرصت نداره رو تعریفای ماها یه دکتر رو ممکنه انتخاب کنه و خودشم اصلا ندونه چرا...به صرف اینکه اینهمه ادم دارن میکن خوبه پس حتما هست...منظورم فقط سامی نیست...حالا هر دکتری
وای خدای من

من پارسال عمل کردم

نمی گم با کی اینجا جوش خیلی متشنج شده

فقط بگم خاص احمدی که اصبل و ابدا نرید

محبی هم فقط واسه کم کار و استخونی خوبه
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
مطبهایی ک رفتم

محبی
خاص احمدی
فرهنگ
سامی
حامد عباسی
میلانی
یزدانفر
اینا رو خودم رفتم چندتا رو هم دوستام رفتن

دکترایی ک پیشنهاد می دم
قیصری
خیلی گرونه
منافی
یزدانفر
برای بینی غیر گوشتی
سامی
شیروانی
نادریان

یحیوی برای بینی کم کار

You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
Nunush جان اولاً من. روی صحبتم با یه نفر خاص نبود و به طور کلی گفتم، اینجا هر ٣ روز یه بار یه نفر قهر میکنه و میاد یه نامه خداحافظی میزاره بعد هم کلی آدم میان ازش خواهش و التماس میکنند که نه نرو، برگرد و از این حرفا اینه که ابنجا بیشتر شبیه مهد کودک و یا این فیلمای عاشقانه شده با کلی لحظات رمانتیک!!! بچه ها رسالت اصلی این تاپیک رو فرامىش کردید؟؟ امدیم اینجا همه با هم عقلامون رو رو هم بزاریم و به یه جایی برسیم، و باید ظرفیت و جنبه خودمون رو ببریم بالا و مثله بزرگ سالها رفتار کنیم، اینم بگم حتی تو یه خانواده که همه افراد با هم و طبق یه متد و فرهنگ بزرگ شدند بین افراد اون خانواده همیشه ممکنه اختلاف نظر و سلیقه پیدا بشه،چه برسه به این تاپیک با کلی آدم از خانواده ها و مناطق متفاوت و سلیقه ها و فرهنگ های متفاوت پس با ناراحتی ها و بحث های بیخود نه وقت هم رو بگیریم و نه تاپیک رو از هدف اصلیش خارج کنیم.
بعدهم nunush جان من فکر نمیکنم خودت فهمیده باشی و حرف زده باشی!! اتفاقاً به من هم توهین شده اما ندید گرفتم اینجا که گود زور خونه نیست که بخوام بد تر از اینا رفتار کنم، همین که ٢،٣ نفری هستند برای انتخاب دکتر کمکم میکنند برام کافیه، من اینجا برای دعوا نمیام که.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810