2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام خدمت دوستای گلم ..من رفتم بخیه هارو کشیدمو از دستشون راحت شدم...اومدم یه کوچولو حرفای نگفته رو بگم وبرم..
دوستای گلی که تازه عمل کردید:
این که میگن عمل بینی صبر ایوب میخواد واقعاً حقیقت داره...من که 7 ماه از عملم میگذره تازه دکتر پریروز بهم میگه 15تا20 درصد تیغه ی بینیت هنوز ورم داره....دیگه شماها که تازه عمل کردید،خودتون حساب کنید که چقدر باید صبور باشید..تازه میگه شاید ورم بینی تا 2 سال کامل از بین نره..پس توروخدا هرروز جلوی آینه این مماخو ورانداز نکنید...چون اینجوری فقط خودتون اذیت میشید..پس صبر کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید..
دوستای عزیزی که هنوز عمل نکردید:
من 3-4تادکتر و انتخاب کردم و با توجه به سبکی که میخواستم روی 2تا زوم کردم(عامری و فرهنگ)و چند جلسه مطب دکتر فرهنگ رفتم و نمونه دیدم و بعد که دیدم میتونم بهش اطمینان کنم باهاش OKکردم.خلاصه به نظر من به جای اینکه یه جلسه،یه جلسه پیش چندین دکتر برید و آخرشم ندونید چی به چی بود و کی به کی و کدوم نمونه مال کدوم دکتر..چند جلسه مطب یه دکتر برید..تا تقریباً دستتون بیاد دکتر مورد نظر کارش چه جوریه...این طوری قبل از اینکه خسته بشید و سرسری یه دکترو انتخاب کنید،با چشم باز انتخابتونو کردید..(البته این نظر شخصی منه..!)
دوست جونایی که راجع به دکتر فرهنگ پرسیدن:
یکی از محاسن کار ایشون (البته به نظر من) به نظر من متفاوت بودن بینی های عمل شده ست ، یعنی به جای اینکه انگار شابلون بذارنو همه ی مماخارو یه شکل دربیارن،با توجه به فرم صورت هرکس بینیو یه جور درمیاره..که خوب البته ایشونم یه انسانه و ممکنه سلیقش با هر سلیقه ای جور در نیاد...
نکته ی آخر این که توی نتیجه ی عمل بینی عوامل بسیاری دخیله که هرچند که مهارت دکتر یکی از مهمترین عوامله اما فقط یکی از عوامله و نباید اونای دیگه رو فراموش کرد مثل بیس بینی ، بیس صورت، نوع پوست و یه عامل مرموز دیگه که نمیشه گفت دقیقاً چیه اما بعضی ها اسمشو شانس میذارن....
وای چقدر حرف زدم...شرمنده گفتم شاید به درد کسی بخوره....دیگه سرتونو درد نمیارم....
امیدوارم صاحب بهترین مماخای دنیا بشید...
خدا آن حس زیبایی ست که در تاریکی صحرا / زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را / یکی همچون نسیم دشت میگوید / کنارت هستم ای تنها . . ./ و دل آرام میگیرد ...
مینا من بشارتی رو اطلاع ندارم که چطوریه . فقط در همین حد شنیدم که واسه ترمیم عالیه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
تامپون واقعا یه کابوس وحشتناکه که بینبو دو برار بر میکنه تنفس و مختل میکنه !! من اصلا نمیدونم بینیم چه جوری شده انقدذ که این تامپونا گندش کرده حالم ازش بهم می خوره انقدر یخ گذاشتم که سرمام خوردم !! کلا 2 شبه نخوابیدم و به غلط کردن افتادم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ترانه جون قهر ،
چرا؟؟
نکن اینکارارو دختر ، اگه خودتونو در مورد حرفایی که میزنین صادق و مسءول میدونین. پاش وایسین و قهر نکنین، برای اثبات درستی ادعاتون بهترین روش موندن و ایستادنه ، جا خالی نکنین،که اصلا خوب نیست. بچه های تاپیک ، از نظر ها خوبت استفاده میکنن، عزیزم نرو.
مهد کودک جراحی بینی 3!!!!!!
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نیلوفر کمتر از 4 اگه اشتباه نکنم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
2810