2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچههههه ها بازم میگم این هزار بار
سامی بیشتر طبیعی و نیمه فانتزیه تا فانتزی
بعدم راجع به قوس!!!
آقا خیلی کمن اون موارد یک
دو::ازش بپرسین راستشو بهتون میگه حرفتونم اگه بخواد گوش بده میگه باشه که در این صورت ینی خواسته ی شما با مدل مد نظرش هماهنگه
اگه نخوادم گوش بده میگه بسپر به خودم و من می دونم چی بهت میاد!
اییین ها هم واضحه دیگه!!

بعدم هر دکتری رو که میشنوید خودتون برید بس بشینید مطبش با دید خودتون سبک براش تعریف کنید

منم با نادایا در مورد دکتر بشارتی موافقم خیلی دکتر خوبیه
قبلا هم گفتم اون ارتفاع رو هم اگه ازش بخواین خوب کاهش میده بعدم مدلاش خیلی متنوعه ینی هر سبکی رو هم داره

ترانه دکتر فتح سامی طبیعی نیست . نیمه فانتزی و فانتزیه .
کلا دکتر قابل اعتمادیه برای تمام فصول .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
طبیعی یعنی عیب و برطرف کنه فقط . وقتی سر بینی بالا بره دیگه اسمش طبیعی نیست . من 1 نمونه دیدم . اما مینا و بقیه بچه ها زیاد دیدن .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
کلا تو این چند ماه 4تا پسر دیدم .
یکیش طبیعی بود و فقط عیوبش برطرف شده بود . یکی نیمه فانتزی بود و معلوم بود عملیه من خوشم اومد . 2تا هم اسپیلنتی و چسبی دیدم که چیزی معلوم نبود .
سلام بچه ها اینجا کسی مطب دکتر حمید ملکان راد رفته من می خوام باهاش وقط عمل بگیرم خودم 3بار رفتم مطبش ناراضی ندیدم ولی میگن تو دکترای خرابکاره گیج شدم
من با بیماراشم صحبت کردم راضی بودن حتی به یکیشون گفتم 2کتر چسبتو برداشت بگو بیام ببینم هیچ مشکلی نداشت خیلی قشنگ بود
اگه چیزی میدونید ومطبش رفتید بهم بگید
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
سمیرا جون عکساتو دیدم عزیزم ورمات به هیچ وجه طبیعی نیست با وجود اینکه 5 ماه گذشته احساس میکنم نسبت به عکسای قبلیت تغییرات منفی داشتی تا مثبت

حتما حتما هر چه زودتر برو پیش دکترت تا خودش هر کاری لازمه رو انجام بده پشت گوش ننداز که بعدها اون مسولیتی قبول نکنه و بندازه گردن سهل انگاری تو

امیدوارم 70 80 درصدش ورم باشه و بعدش 1 بینی ظریف و ناز رو صورتت بشینه عزیزم
اگه خواست امپول بزنه مخالفت نکن من خودم از وقتی امپولو زدم نوک بینیم ظریف شده
در هر صورت برات ارزوی موفقیت دارم
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
دوستان سلام
به به همه دوستا گلم هستن.
آقا بی باک لطفا تو برنامه هاتون مطب دکتر فرهنگ هم برید نمونه ها مردونش قشنگ بودن.اگرم طبیعی تر دوسدارین خانوم دکتر رزیتا بشارتی.

دوستان باور کنید اگه من اسم چندتا دکترو آوردم و از مطب گردیام گفتم، دلیلش این بود انقدر تو تاپیک از اینا منفی شنیده بودم که با بیمیلی رفتم. اما اونجا چیزا متفاوتی دیدم و خواستم تاپیک صرفا رو چندتا دکتر زوم نشه.
2810