2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
دوستان روزتون به خیر
دوستان ی دکتر دیگه ای هم یادم اومد که تو مطب گردیام از کارش خوشم اومد و اینم واسه کسانی که حدود چهار تومن دنبال دکترن،
دکتر میلانی ، هر وقت رفتم مطبش شلوغ بود ، کارا خوشگل بودن هم با قوس دیدم و هم بدون،قوس، دکتر میلانی هم بینی طبیعی دیدم،و هم نیمه فانتزی ، سعیدی عزیز هم با میلانی عمل کرده،دختر خوبیه و اگه ازش کمک بخواین راهنماییتون میکنه، واسه نمونه دیدن هر وقت دوسدارین برین ، کاراش مشکل تنفسی و اینچیزا ندارن ، ویزیتش رایگانه ،دکتر خوش اخلاقیه و واستون از نیم رخم طراحی میکنه.
سایتم،داره ،ولی عکساش قدیمیه ، نمونه کارا مطبش به نظر من از سایتش خوشگل تره.روزا یکشنبه و سه شنبه مطب، http://dr-milani.com/ مطبشم ونک خ گاندی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بشا رتی زاده ، دکتر خوبیه وارده، حتی بیشتر واسه ترمیم میرن پیشش، هم کرج مطب داره هم تهران ، یکشنبه و سه شنبه ها مطب. مطبش که خیلی شلوغ ،میتونین برین نمونه زیاد میبینین ، سبکشم بیشتر طبیعیه. دوتا از دخترا فامیلمون که خیلیم ادعا دارن باهاش عمل کردن. بینیشون خیلی طبیعی شده به صورتشونم میاد. حتی اگه نمیخواین ویزیت شین راحت میتونین برین ونمونه کار ببینین. مشکل تنفسی و اینجور چیزام تو کاراش نداره.این که میگن به سایز بینی دست نمیزنه من قبول ندارم ،تبلیغ منفیه که واسش میگن، اون دکترایی هم که ادعا دارن سایز بینیو کوچیک میکنن، دارن به سلامت بینیتون ضرر میزنن و یا فقط میخوان جلب مشتری کنن و بعدم میگن باید روتوش کنین. لطفا نه به تبلیغات منفی توجه کنین نه به زیاد مثبت گفتن.قیمت عمل اولاشم حدود چهارتومنه.
بچه ها گیج شدم هر روز یکی رو میبینم دکتر خودش رو معرفی می کنه مردانی،حاتمی،باستانی حالا موندم من چه کنم مردانی که هیچ تا یک سال کی حال داره صبر کنه حاتمی و باستانی راستی توسلی هم هست امروز وقت دارم اگه اطلاع دارید بگید بیخود نرم راهم دوره بهش
❤️
سلام بچه ها صبحتون بخیر من پیش دکتر سامی مشاوره شدم و بمن این دو تا عکسو نشون داد و گفت شبیه این میشه . بینی من از نیمرخ خیلی شبیه این خانومه ولی از تمام رخ اینطوری پهن نیست بیشتر سرش توپولیه.به نظرتون با توجه به اینکه الان قوس دار عمل میکنه میتونه اینو دربیاره؟

http://8pic.ir/images/71092185198985061080.jpg

http://8pic.ir/images/70449374825259932776.jpg

دکتر کلانتر 6 آذر
Samy
جان ، خوب دکتر زیاده دیگه مام دوسداریم رو ی دکتر خاص زوم نشه همه دوسه تا دکتر انتخاب کنن بر حسب معیاراشون برن ببینن، تا نه دکترا جو گیر شن نه خودمون باعث تبلیغ و زیاده طلبی اونا شیم ، این ماییم کهباید اونارو انتخاب کنیم.
توسلی ما تو آشناهامون ی عمل اولی ازش داریم که انقدر بینیش طبیعیه و رو صورتش خوبه، خیلی شیک به همه میگه نه من عمل
نکردم.

خود دکتر هم بسیارباشخصیتن.
سلام نادایا جونم اره این عکسو نشون داد حتی یه قسمت از فیلمش رو هم نشون داد قبل عملشو البته.نیمرخ من کپی این خانومه. بعد عمل از نیمرخش خیلی خوشم میاد ولی تمام رخش جالب نیست چون سوراخاش معلومه نه؟
دکتر کلانتر 6 آذر
آیدا به احتمال زیاد همینو واست در میاره ، سامی یا نمیگه اگه بگه همون کارو میکنه،ولاغیر. آیدا خوش به حالت منم میخوامممممممممممممممممممممم.
قیمت چی گفت واست؟ جدیدا دوباره رفتی پیشش؟
سلام
آیدا من شنبه اسپلینت رو ورمی دارم،،،،، چه خوب که سامی بهت اینجوری گفته. البته نیمرخش بهتر از رخشه. ولی نیمرخ واقعا پرفکتیه، تو ویزیت اول بهت گفت این مدلی می شی یا دوباره ویزیت شدی باهاش؟

نادایا جونم مرسی که انقد خوب و مهربونی و به بقیه کمک می کنی
منم کاملا باهات در مورد بشارتی موافقم، من خودم تا اخرین لحظه بین بشارتی و دکتر خودم شک داشتم، بشارتی شاید بیشتر به دکتر ترمیمی معروف شده ولی عملای اولش هم واقعا قشنگه و یه خوبی ای که داره بر خلاف خیلی از دکترا اگه ببینه بینی عالی درنیومده خودش می گه بیا ترمیم. یعنی خودش ایده آلیسته و دوست داره همه بینی هاش عالی باشن
مدلاش هم طبیعیه. یعنی طوریه که حتی می تونی بگی عمل نکردم ولی مدل دارن. یعنی طبیعی مدل دار. زیبایی شناسی خوبی هم داره و دیزاینر لباس هم هست. می بینه به صورت طرف چه مدلی می یاد و دماغها هیچ کدوم شبیه هم نیست

توسلی هم همینطور. من بینی ٦ ساله از توسلی دیدم. طبیعی و شیک. که اصلا فکر نمی کردی عملی باشه. البته به نظر من توسلی بینی های طبیعی فوقالعاده شیکی می سازه. ولی من بینی های فانتزیش رو دوست ندارم. دکتر واقعا باانصاف و باوجدانی هم هست،وشاید تنها دکتری باشه که به نظر من اخلاق پزشکی رو رعایت می کنه. خیلی هم آپ تو دیته و با برترینهای جراحی پلاستیک دنیا ارتباط داره
samiiiii جان مدلش معلوم نیست؟ الان راحت نفس میکشی؟

تو ویزیت اول بهم نشون داد دیگه باهاش ویزیت نشدم ولی رخشو چون سوراخاش معلومه دوست ندارم ولی نیم رخشو خیلی دوست دارم. نمی خوام اونقدر هزینه کنم هنوز دودلم میخوام دو هفته دیگه عمل کنم یا با نادریان یا با سامی
دکتر کلانتر 6 آذر
سمیه و مامی آریو .. ممنون بله با قدرت الله زمانی.. امروز تامپونارو هم کشیدم.. خیلی چندش آور بود.. ولی درد نداشت.. من انحراف داشتم الان تنفسم عالیه.. همیشه از یه سوراخ تنفس داشتم..
.من چند نفر رو دیدم خیلی عالی دراورده بود.. خیلی طبیعی.. منم تاالان ازش راضیم.. دکتر خیلی با حوصله عمل میکنه.. هروز یه عمل میذاره که وقت کافی واسه عمل داشته باشه..
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)
2810