2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015542 بازدید | 66529 پست
زهره جان مشکل منم دقیقا ارتفاع بینیمه،شیروانی هم جزو گزینه هام بود ولی بخاطر همین زیادی کوچیک کردن بینی و جای افتضاح بخیه هاش حذفش کردم...تو نمونه های سایتشم همه حتی با اونهمه زیرسازی پوست و کرم باز جای بخیه هاش زشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادیا جان حق گذار تا چند سال پیش سبک کاراش فانتزی بود اصلا طبیعی عمل نمیکرد ولی جدیدا کاملا طبیعی عمل میکنه...بینیاش متقارنه،جای بخیه هاش تمیزه.تابه تایی سوراخ و پره تا الان من تو نمونه هاش ندیدم(شایدم داشته باشه).ارتفاع بینی رو خوب میگیره.کلا دکتر مطمئنیه.ضمن اینکه چون قبلا فانتزی کار بوده اگه ازش فانتزی هم بخوای یعنی اصرار کنی در میاره ولی خودش اکثرا پیشنهادش طبیعیه

زهره جان من اصلا اهل ریسک نیستم چون بینیم واقعا ایراد نداره.نه بزرگه نه گوشتیه نه انحراف نه پلیپ نه افتادگی نه قوز.تنها مشکلم ارتفاع بینیمه که میخوام کم شه.بخاطر همین دستکاری بیش از حد حذف کردم شیروانی رو چون از مشکل تنفسی میترسم.

بچه ها رو گوشی آنلاینم...بابت تاخیر تو جواب معذرت...
نادیا جون اینو یادم رفت بگم حق گذار فوق تخصص جراحی پلاستیکه.من دوست داشتم با ENT عمل کنم بخاطر همین زوم کرده بودم رو زینلی ولی تحقیق که کردم دیدم مشکل تنفسی ندارن بیمارای حق گذارم.
بچه ها سوراخای بینی من کمی بالا پایینه البته نامحسوس.فرهنگ بهم گفت این چیزی نیست که درست بشه نه من نه هیچ دکتری نمیتونه اینو درست کنه البته از روبرو معلوم نخواهد شد .حالا میخام بدونم واقعا اینطوره؟؟؟؟؟وگفت چون سوراخات از نظر اندازه نامتقارن هستن این هم قابل اصلاح نیست
.
سلام دوستان
نادیه جان متاسفانه بله ظاهرا وافعا نمی شه کاریش کرد من پیش صادقی که ویزیت شدم گفت بعضی ایرادای بینی مثل بالا و پایینی پرهها درست نمی شه چون نمی تونیم پیوند پوست بزنیم
NADIE جون سوراخای بینی من کوچیک بزرگ و وحشتناک نا متقارن بود ولی از رو به رو معلوم نبود الان 80 روزه عمل کردم ومتقارن و اندازس. حالا بعدا چی بشه نمیدونم
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
2810