2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی
من ١٢سال پیش با دکتر یوشی عمل کردم
فکر کردم بعد از خوندن همه صفحات خوبه تجربه منو هم داشته باشید وهم کمکم کنید
فکر کنم چند نفر از دکتر یوشی سوال کرده بودند بی نهایت دکتر خوش اخلاقی بودند و سبک عملشون ١٠٠٪طبیعی اصلا به زیبا شدن بینی اعتقاد ندارند و عیب بینی رو فقط بر طرف می کنند
بعد زایمانم بعد١٠سال بینیم شدیدا اوفتاد بینی من غضروفی بود و پهن الان با خنده هم پهن میشه هم میوفته ولی در کل خیلی ها بعد من با ایشون عمل کردند تا حالا حتی نزدیکترین افراد هم نفهمیدن من عمل کردم 😁
برای کاهش ورم فقط سرما عالیه یعنی اکر دو ساعت تو فریزر بشینید بینیتون نصف میشه !نشینید تو فریزر از سرما ارست کنید شوخی کردم ولی سرما خیلی خوبه
دوم چسب کلا غضروف تا اخر عمر رشد داره و قدرت شکل پذیری بنا براین تا اونجایی که در توانتون هست از چسب زدن غافل نشید من که تصمیمًگرفتم این دفعه تا باقی عمرم چسب بزنم فقط برا عکس گرفتن باز کنم😇
سوم شکل واقعی بینی واقعا بعد از ١٨ ماه اصلا قابل مقایسه با سال اول نیست مخصوصا گوشتی و غضروفی
و در اخر در بلاد کفر خیلی از مشکلات بینی را با ماشاژ ً وورزش بر طرف میکنند
ودر اخر یک سوال به نظرتون نوک بینی که تیز بشه اون حالت کلیبسی ایجاد میشه واتینکه من یک دکتر می خوام که فقط نوک بینیمو عوض کنه الان پهن و اوفتاده چه دکتری رو پیشنهاد میدید
مرسی
داستان روز عملم
جمعه(11 بهمن) صبح ساعت 8 بیدار شدم.برعکس خیلیا که شب عمل نمیخوابن من مثل ..... خوابیده بودم
صبح بیدار شدم به صورتم چیزی نزدم. لباس گشاد که از جلو دکمه میخورد پوشیدم و بجای کفش صندل پوشیدم تا بعد عمل توی پوشیدنش دچار مشکل نشم.راه افتادیم.(منو بابا و مامان و خواهرم)به سختی کلینیک رو پیدا کردیم . چون مردم آدرس اشتباه میدادن
پیشنهاد میکنم شب قبل عمل حتی اگه مسیرو بلدید رو نقشه پیداش و واسه خودتون کروکی بکشید چون روز عمل حتی خانوادتونم شدیدا استرس دارن
با هر سختی شده رسیدیم (ساعت 10 ونیم). سریع فرم پذیرش رو پر کردم و رسید بانکی و فرمایی که خانم مجیدی داده بودنو به مسئول اونجا تحویل دادمو رفتم بخش یه پرستار مهربون اومد دستمو گرفت و منو برد به اتاقم بهم گفت تمام لباسامو (همشو تاکید میکنم همشو)دربیارم و یه لباس آبی گشاده و نازک بدون دکمه که باید از پشت میبستمشو بپوشم (خیلی نا جور بود من همه جام مشخص بود ) خلاصه لباسامو که پوشیدم خانم پرستار یه لیوان که 3 تا قرص توش بود آورد توی اتاق و گفت هروقت صدات زدم بخورش.منم دراز کشیدم رو تخت و با دختر کناریم که خیلی ریلکس بود مشغول شدم به صحبت (با سرمست عمل داشت)
ساعت 11 پرستار صدام زد و من قرص رو خوردم چشتون روز بد نبینه تا خوردم مثل ... خوابم برد.
با تکون شدید پرستار بیدار شدم .با عصبانیت میگفت دختر چقدر بیخیالی خوابیدی ؟؟؟ وقت عملته
با پرستار رفتم قسمت اتاق عمل و اون پرستاره منو سپرد به یه پرستار دیگه .
وارد اتاق عمل که شدم صاف رفتم و رو تخت خوابیدم چون شدیذا خوابم میومد
بعدش یه پسر جووون اومد با شوخی و مسخره بازی بیدارم کرد و سوزنو کرد تو دستم. همون موقع دکتر سجادیان با چشمای خسته و بی حوصله اومد تو اتاق و عکسامو نشونم داد تا اومد حرف بزنیم پرستارا شروع کردن به مسخره کردن هم و جوک گفتن (خدایی همشون خول بودن)
ساعت دقیقا 12 بود که دکتر بیهوشیم اومد و سریع بیهوشم کرد دیگه هیچی یادم نمیاد تا اینکه توی بخش به هوش اومدم
عکسام تو گوشیمه . بعدا واستون میذارم
من اولش از دست دکتر عصبانی و ناراحت بودم ولی اشتباه کردم و زود قضاوت کردم با خودش که در میون گذاشتم فهمیدم دکتر خیلی مسئولیت پذیر و مهربونه. دکتر سجادیان گفتن بعد از بهوش اومدنم توی ریکاوری کلی باهام حرف زده ولی من یادم نمیاد
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
عزیزم کار دکتر طبیعی هستش نمیدونم بینی گوشتیو چه طور در میاره اونایی که دیدم قبلشونو ندیدم ولی خانومی که گفتم ٣تا عملو با هم کرده ،فک کنم گفت گوشتی بوده ، عملاش معلوم نیست عمل کردن ، این خانوم اومد تو من اصلا نفهمیدم ، برو سایتشو ببین ، من خودم بینیم استخونیه
دکتر برزنجی- 25 بهمن
حالا تعریف کن از مطب دیروز و مماخ!! عیبی نداره به دکتر چیزی گفتی، از نظر من کلا همه دکترارو باید مورد لطف قرار داد حقشونه

راستی ظرف کمتر از 24 ساعت چطوری فهمیدی اون هیولا مسولیت پذیره؟؟
ایلای یه جملتو خوندم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم چون عجیب بار دراماتیک داشت! نوشته بودی بزرگترین اشتباه زندگی