2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
نه نازی اصلا درد نداره
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
بچه هایی که قصد عمل باید یحیوی و دارن بگم که اصلا تو برش پره ها و سوراخای بینی هیچ استعدادی نداره وقتی میخندی پره تو صورت پخشه اگه احتیاج به برش نباشه دکتر بدی نیست .

در غیر اینصورت بنظرم به گزینه های دیگه فک کنید.
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من میخوام پیش دکتر محبی برم تازه کسایی که باهاش عمل کردن. میشه بگن اگه مثلا تازه برم چندوقت دیگه وقت عملم رو میده یعنی چندروز طول میکشه؟ بعد چندبار تا خود عمل باید برم مطبش؟
ایلای جان ببخشید اگه خاطر شما رو آزرده خاطر کردم .... اما من اصلا در جریان عمل شما نبودم .... در هر صورت اگه سوالی باشه که من جوابش رو بدونم وتجربه اون رو داشته باشم توی تاپیک ترمیمی در خدمتم... و به هیج عنوان جای نگرانی نیست حتی اگه بینی شما چیزی که می خواستید نشده .... بازم معذرت ......
سمی جون هیچکدوم
محسن فدایی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شایدم محسن فدایی نایینی باشه ولی دختره گف محسن فدایی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شماره ی مطبش رو هم داد بهم اگه خواستی بگو بدم بهت
سمیراجون
عزیزم از کار دکتر فرهنک راضی هستی؟کاراش خوبه؟میتونه بینی استخونی غضروفی رو شیک وخوش فرم در بیاره؟چرا ریزش بینی گرفتی؟اخه من انحراف دارم باید انحرافمو درستش کنهُ باچیزی که شما گفتید نگران شدم!از مدل بینیت همونیه که خواسته بودی؟
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
2810