2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
مینا جون
شما که مطب دکتای مورد نظر من (سامی-نادریان-عباسی)رو رفتین میشه به من بگید کار کدوم واسه بینی استخونی غضروف خوبه؟میخام ازطولش کم نشهُخوش زاویه ونیمه فانتزی بشه.میشه لطفا راهنماییم کنی؟
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شورشو دراوردید دیگه......هر چند وقت یکبار اسم یه دکتری میاد وسط و یه عده موافق و یه عده مخالف.........با هم بحث میکنن و اخرش هم یه عده قهر میکنن و میرن

بابا توروخدا جنبه داشته باشید و نظرات همدیگر رو بشنوید.........طبیعیه نظرات گاهی اوقات مخالف هم باشن......اینجام همه کاملا آزادن نظراتشونو بگن

پس بیایید با هم دوستانه برخورد کنیم و جو قشنگ اینجا رو با این حرفا بهم نریزیممممممممممم

درضمن بچه دو ساله نیستید که هی قهرررررررررر میکنید و ...
جوسی جون اول سبکتو مشخص کن

عباسی رو من خوشم نیومد.......البته نمونه کم دیدمممممممم

سامی کاراش قشگنه اگر سعی کنه قوس زیاد نده

نادریان هم به نظرم خوبه .............سامی و نادریان گزینه های خوبین و هردو میتونن بینیتو خوب دربیارن.........اما سبکشون متفاوته.......باید خودت نمونه هاشونو ببینی اگر طبیعی دوس داری نادریان مناسبتره
نسترن جان
برای عمل کردن اصلا عجله نکن. یه مدت این تاپیک و تاپیک قبلی را بخون. به عکسای سایت پزشکها هم اکتفا نکن. برو توی مطب نمونه ببین. بعضی بچه ها چندین بار مطب رفتن و نمونه دیدن. ضمنا تا زمانی که نمیدونی دقیقا از جراحی بینیت چه انتظاری داری اصلا عمل نکن. بگرد دکتری را پیدا کن که با سلیقت جوره. درمورد شیروانی توی تاپیک ترمیمی ها گفته بودن اگر بینی حتی خیلی جزئی انحراف داشته باشه بعد از عمل بینی کجه و میگفتن اونایی که انحراف دارن با شیروانی عمل نکنن. حالا نمیدونم بینیت انحراف داره یا نه.
تاپیکو بخون، بچه ها دکترهای خوبی پیشنهاد دادن. در موردشون تحقیق کن.
مینا جونُ میخام یه کم حالت داشته باشه نه اینکه قوس دار باشهُخوش فرم باشه وبایینش یه کم جمع بشه.تقریبا نیمه فانتزی.با چیزایی که دوستان میگن به نظرم سامی بهتره شما چی میگید؟
خدایا بی صبرانه منتظر معجزه ات هستم انتظارم را طولانی نکن.الهی امین. ((به نیت مامان شدنم صلوات......))
فکر کنم بد موقع اومدم ولی میشه منو راهنمایی کنید من دوازدهم بهمن عمل کردم یعنی یه هفته پیش . امروز برام اسپیلنت را برداشت ویکی دیگه گذاشت . اولش بسیار ررررر بزرگ بود بینی من قبلا گوشتی بود وقتی اعتراض کردم گفت اینا ورمه و برام ماساژ داد و الحق و الانصاف نصف شد و عالی همونی که میخواستم ..... حالا چچکار کنم به نظرتون فرم نهایی بینی من کدوم میشه خوب یابد و اینکه بهترین چیزی که ورمو میخوابونه چیه ؟؟؟؟؟
نارگل هوای سرد ... صبح زود از خواب بیدار شو و برو بیرون یه کم قدم بزن ... 1 هفته ای خوب میشه
جمره خانم و مائده خانم خیلی ممنون از مهمان نوازیتون ...دمتون گرم ..... ولی نمی دونم اگه خود دکتر اینجا بود خودش این قد جوش خودش رو می زد ....
دوستان ایرانی جماعتیم .... نمی تونیم از هم انتفاد کنیم اما تا دلتون بخواد می تونیم از هم الکی تعریف و تمجید کنیم ... اشکالی نداره ..... من عصبانی نیستم دوستای عزیز شما هم نباشید راستی لحن صحبت من کاملا ادبی هستش و حتی آمیخته با طنز ... این جوری گقتم که متهم به فحاشی نشم و اگه به نظر کسی بود باز من شرمنده .. من معذرت می خوام .... من هستم شما هم باشید چون من از اینکه منتقد داشته باشم خوشحال هم میشم
2810