با سلام..خدمت همه ی دوست جونای قدیمی و جدید..
راستش من دیگه زیاد تاپیک نمیام...تو تاپیک قبلی هم تجربیات مطب گردی و عملمو توی چند تا عمل نامه گذاشتم که شاید دیده باشید....ولی از اونجایی که چند تا از بچه ها ایمیل دادن و یه سری توضیحات خواستن...یه کوچولو اینجا میگم...
دوستای گلم...الان 7ماه از عمل من میگذره ودر کل راضی هستم ولی خوب 100درصد نیست..یه برآمدگی کوچولو موچولو که از یه طرف نیمرخم پیداست روی بینی دارم که از حدود 2-3ماه بعد عمل پیدا شد ولی نمیدونم برطرف میشه یا نه ولی زیاد نگران نیستم چون خیلی کمه...
البته من بینیم ایراد داشت و چون الان ایراداتش برطرف شده در کل راضی هستم ولی نمیدونم کسی که یه بینی بدون ایراد داره و فقط میخواد فرمش عوض بشه یا کسی که یه بینی خیلی ظریف میخواد ممکنه با دکتر فرهنگ به نتیجه برسه یا نه؟درکل به نظرم دکتر تمام رخ رو باریک ماریک نمیکنه مخصوصاً اگه فکر کنه به صورت شما نمیاد...
از نیم رخ که همه میگن بینیم عالیه.......ولی از تمام رخ خودم به نظرم میاد شاید اگه یه کوچولو باریکتر بود بهتر بود...تمیدونم شایدم بهتر نبود...بعضی ها هم میگن ورمش بره بهتر میشه...ولی کلا راضیم نه سوراخای بینی بالا پایینه و نه نامتقارنه و نه پره های بینی...(خداروشکر)
راستی من امروز دارم میرم مطب دکتر فرهنگ تا پس از7ماه آخرین بخیه هارو بکشم...
امیدوارم همه ی شما به چیزایی که دوست دارید برسید....