2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ولی ماری راست میگه برادر خود من پیش یه دکتر عمل کرده بینیش عالی شده اما تا به حال اسمشو اینجا نشنیدم
همینطور سه تا از اقواممون پیش یه خانم عمل کردن که بینی های اونا هم عالی شده که بازم اسمی از اون دکتر هم تو اینجا نشنیدم
خدا جونم منو به آرزوم برسون
سلام به دوستای عزیز............
بدون شرح

جناب دکتر سجادیان دیرپایی ست که صحبت از آن شده که مقرر شده شما نیز مبلغ عمل جراحی زیبایی بینی خود را افزایش دهید ! از قرار معلوم به بعضی از دوستان پیشنهاد مبلغ 7 میل تومان بعد از عید را داده اید !.... جناب آقای دکتر دست مریزاد که اگر شما دکتر قابلی باشید که 7 میل که من 70 میل نه بلکه 700 میل را برای شما پیشنهاد می کنم .اما جناب آقای دکتر بگذارید تا لختی یادی از روزگار قدیم شما جمیع اطبا کنم .روزی که شما به همراه تعداد از دوستان خود فارغ از تحصیل قسم خورده جان انسان ها و نجات آنها می شدید .من نمی دانم که شما یادتان هست یا نه و آیا به قسم یا خدا اعتقاد دارید یا نه .....به قول دوستی که می گفت جناب خدا رو شکر گرچه هاوکینگ لازم نداند ...شاید هم خدا در این روزگار استعاره از پول باشد اما من نمی دانم که چه می شود که یک شبه به علت عوض شدن اسم سال قیمت نرخ جراجی باید تغییر کند .آن هم افزایش معادل بیش از 50 درصد ! احتمالا شما باید اقتصاد دان بزرگ نه بلکه پیشگوی بزرگی باشیدچون پیش بینی چنین قیمت هایی تنها اگر قرار باشد که دوباره اسکندر از قبر بیرون آید و به ایران حمله کند و یا آدمهای مریخی زمین را محاصره کنند با عقل جور در می آید ... احتمالا خبر افرایش قیمت شما در آینده تن برخی از آقایان دکتر مثل جناب دکتر سامی را لرزانده که با خود گفته ای بابا من کجا و سجادیان کجا ! و جناب دکتر سامی را وادار کرده که با افزایش قیمت رده ی کار خود را از شما جدا کند .. جناب آقای دکتر سامی اگر شما به جای نان ، طلا و دلار سر سفره می برید باید به اطلاع جتابعالی برسانم که دیر زمانی ست که قیمت آن هم به ثبات رسیده ..... بار هم جناب خدا را شکر که سامی هم به جمع طبیعی ها پیوست و نکند دماغ طبیعی از دماغ فانتری در این روزگار گران تر شده ...خسته نباشی جناب دکتر سامی باز هم دم شما گرم که برای سر کیسه کردن ملت مانند جناب دکتر حسنایی دست به دامن حتی تبلیغ در وبلاگ های شخصی نمی شوید در آخر هم تشکر این بنده حقیر را برای اینکه لختی برای ما اسباب خوشی و خنده را فراهم کردید پذیرا باشید
واقعا دوستان، از ماست که بر ماست

مانی از تاپیک جراحی ثانویه و بروبچ ترمیمی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یادمه چقدر روزای قبل از برداشتن قالب عصبانی بودم! به حدی که 5 روز بیشتر قالب رو بینی ام نبود! کلی با همون وضع تو تاپیک قبلی عکس میذاشتم که بچه ها بینی ام کجه!!!!!!! همه میگفتن نیست ولی خودم پام رو کرده بودم تو یه کفش که هست!
حتی تحمل نکردم که برم مطب و قالب برداشتم
هماهنگ کردم و رفتم کلینیک!
وقتی قالب رو برداشت تا یه ربع داشت ماساژ میداد بینی ام رو! بعد که پا شدم بینی ام صاف صاف بود!
من نمیدونم چه اتفاقی افتاده که الان اینقدر سجادیان رو دارید میکوبید!!!!
شاید اصلا حرف شما درست باشه ولی بینی ای که هنوز از تو قالب در نیومده ایا قابل قضاوت کردنه؟
بینی 3-4 ماهه قابل قضاوت کردن نیست چه برسه به ... :|
در مورد قالب هم بعله همون یه تیکه پلاستیک اسمش اسپلینت هستش و قالب محسوب میشه! مهم هم نیست که با چسب چسبونده بشه یا نه! واسه من حدودنیم سانت از رو بینی ام بلند شده بود به خاطر کاهش ورم بعد از دو ساعت حمام کردن باز با درد از رو بینی ام برداشتش!
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
سولماز جان اون چسب معکبی که میگی یه جسم خیلی سفته! و بهش میگن قالب ! یه سری دکترها برای بیمار اون رو با چسب به صورت میچسبونن
من چند وقت پیش که مطب سامی بودم واسه یکی چسبونده بود و واسه یکی نه!
الان تقریبا هیچ دکتری از گچ استفاده نمیکنه!
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
نازی جون چطور بود تامپون برداشت درد داشت؟ سوراخ بینیت شاید بخاطر اون تلق که تو بینیت هست! شنیدم سامی تلقم میزاره
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نمیدونم تلقم هست یا نه! نه درد نداشت تنفسم الان خوب شده قبلا سمت راستم انحراف داشت. دو نمونه هم دیدم که از اون قوز زیادا نبودن. طبیعی و مچ صورت بودن.
یه چیز بگم بخندید یه خانم اومد کنارم نشست گفت خانم چقدر از بینیت راضیی هستی!!! گفتم 4 روز بعد از عمل از کجا بدونم!
نازی الان چیزی از فرم بینیت مشخص هست؟از فرم بینیت خوشت اومده؟همونی ک میخواستی شده؟البته میدونم الان خیلیییییییییی زوده ها
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
2810