2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگارینامنم مشکل بینیم نوکشووپره هاشه بین سامی وشیروانی نمیدونم برم پیش کدوم ولی عکسای سایت سامی خیلی بده نسبت ب کاراش ولی من زیادسردرنمیارم،من اسفندمیخام عمل کنم یعنی برم پیش شیروانی ب نظرت؟آخه بعضیامیگن شیروانی مثل سابق کارش خوب نیست کارسامی تمیزتره.
آیلای!!!!!! :((((( عزیزم!!! ناراحت شدم! والا منم از سجادیان خیلی تعریف شنیدم! از ساپورت مریضاش! نمیدونم چرا اینطوری شده! به نظرم حتما برو اینارو به خودش بگو! شاید یه توضیحی داشته باشه! یا حداقلش اینه که حرفتو زدی و آروم میشی! :(
آیلای!!! :(((
خدا خیرشون نده! اه! لعنتیا! آدم توی اون وضعیت خودش کم استرس داره اینا هم اینجوری میکنن! واقعا حق داری.
از من میشنوی حتمااااا برو مطبش اینا رو هم به منشیش بگو هم به خودش.باید بهت جواب بده! آخه ادمم انقدر بی مسئولیت؟!؟
الانم خودتو دیگه ناراحت نکن مطمئن باش بینیت عالی شده این اتفاقات پیش اومده ربطی به بینیت نداره.از حق نگذریم کارش خوبه.سعی کن اعصابتو بهم نریزی
الله اکبر من فردا با سجادیان عمل دارم امدم دیدم اینجوری میگه این دوستمون البته مهم نیستا چون برا همه این مسئله پیش امده من دقت کردم 1روز مونده به عمل یکی میاد ناراضی کلا منشینش خیلی بی ادبه منم ازش بدم میاد ولی کارش به نظرم خوبه حالا ساپورتشو نمیدونم زوده واسه قضاوت کردن من . تا الان دیدم خیلی با مریضاش خوب برخورد میکنه میگه می خنده !! اما اگه فردا عمل نداشتم واقعا بخاطر رفتار منشیش کنسل میکردم !!
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ولی الیای جان سجادیان کلا گچ نداره من همه ی بیمارای بعد عملشو دیدم یه چسب مکعبی روی تیغه بود و یه گاز زیر بینی
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
میشه کسی اگه راجع به کامیابی اطلاعی داره به من بگه؟ واسه بینی استخوانی گوشتی که زیادم بزرگ نیست..

من رفتم مشاوره یکم تو دلمو خالی کرد ولی کاراش خوب بود مریضاش میگفتن کلا اینجوریه تو دلتو خالی میکنه

توروخدا اگه کسی میشناسه بگه خسته شدم از مطب گردی
من از اولم حس خوبی به سجادیان نداشتم ولی کیه که گوش کنه!!!
من 2 مورد ازش دیده بودم اصلا خوشم نیومد. یکبارم خودشو دیدم همش با گوشیش ور میرفت و اس میداد کلی پول ویزیت داده بودم 2 مین هم مشاوره نشدم. 2 سال پیش مطب فردیسش رفته بودم
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
ایلای جون خیلی ناراحت شدم برات ، واقعا برای من هم جای تعجبه که واسه تو اینطوری شده واسه فامیل ما که اصلا اینطوری نبود از همه چی از قبل از عمل روز عمل و بعد از عمل از همه چی راضی بود ، من نمیخوام تبلیغ کنم. چون خودممم میخوام با ایشون عمل کنم پس برام مهمه که با مریضاش چطوری رفتار منه ،
اما راجب دکتر سرمست یکی از دوستای خود من با ایشون عمل کرده اصلا راضی نیست یه قوس خیلی بد به بینیش داده که قرار بود ترمیم کنه پیش دکتر خاتمی ، خیلی از دکتر. سرمست شاکی بود ،
هر دکتری بالاخره یه سری ناراضی داره یه سری هم که کاملا راضین ،
خدا جونم منو به آرزوم برسون
2810