2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015421 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من 5روزه تبخال زدم رو بینیم
4شبانه روز پماد زدم. امروز بعد 4 روز دیدم اون حالت تاولی که داره از بین رفته و خیلی خشک و قرمز شده. پماده تبخال و پوستمو خیلی خشک کرده. قرمزو پوست پوست شده تیغه ی بینیم
پس فردا هم جراحی دارم
دسترسی به دکتر هم تا پس فردا که روزه عمله ندارم
الانم این مطلب رو تو نت دیدم :
خانمها نباید در دوران عادت ماهیانه یا دوران بارداری باشند. در دوران قبل عمل فرد نباید سرماخوردگی ، تب خال ، کورک یا جوش چرکی بزرگ روی بینی داشته باشد.

از بس استرس عمل داشتم آخرش رو تیغه ی بینی تبخال زدم نزدیک عمل
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
مینا جان ادرسش حمید ملکان راد
ونک -ابتدای خ صانعی -مرکز جراحی فک وصورت ایران-پ41واحد24
اینم تلفونش:
88207060
مطب2 :خ ولی عصر -بالاتر از زعفرانیه - باغ فردوس-برج فردوس طبقه 4واحد 24 روزهای فرد22704318-22722143
من خودم 2بار رفته بودم که تو این 2 دفعه هم ناراضی ندیدم
به خاطر حرف بچه ها که میگفتن تو لیست خرابکاراست 4شنبه تو برف رفتم بازم ناراضی ندیدم حتی من خواستم یکی از بیماراش چسبو برداشت ببینم که مخالفتیم نکرد خیلی خوب بود
من باره اول به خاطر قیمتش نرفتم که گفت6:5تا 7 ولی 2هفته پیش که تو سایتش رفتم 50%تخفیف واسه نوروز خورئه که الان میشه 4
دوستای گلم حتما با تحقیق حرف بزنید همه دکترا 100%نیستن کسایی که می خوان عمل کنن خودشون استرس عمل دارن
پس واقعا چیزی که میبینیم بگیم مثل من که الان گیج شدم خودم هر دفعه رفتم کارای که دیدم همشون راضی بود
هر کس وقت کرد یه سر حضوری بره ببینه به مام از کاراش بگه
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
به 2 تا دکتر ایمیل زدم و گفتم. گفتن بهتره صبر کنی تا ضایعه بهبود پیدا کنه
ولی دکتره خودمو ندیدم و نظرشو نمیدونم
4 روزه 24 ساعته پماد آسیکلوویر روشه که همون باعث خشکی تبخال و پوستم شده. قرمز شده و پوست پوست

فردا باید برم پذیرش نمیدونم چیکار کنم. دکترمم نیست
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
یه سوال .....................................

جای بخیخ کنار بینی در چه صورتی می مونه این به مهارت دکتر بستگی داره یا به نوع برشی که از فرم بنی هی مختلف منتج می شه ؟؟...........

مگه نمی شه بخیه رو ازتو زد؟؟؟؟؟
آله نونوش مماخ عزیزم فقط قوز داشت حالام انقد کوچولو شده سولاخاش که نگوو
سویل که تبخال زدی رو مماخت اب نداله دکترت همون روز یکارش میکنه دیگه حتما دکتره دیگه فوقش میزاری موقعی که خوب شد عمل میکنی شاید خدا خاسته
دلم فقط آرامش میخواد... 
همش بخاطر استرس عمله. اونهمه عجله داشتم برای روز عمل و... آخرش اینطور شد!
تبخال روی تیغه ی بینی اونم نزدیک عمل جایی که باید برش میخورد!!!! شانس آفتابه ایه منه!!!!!!!!
2810