2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نوا جون که از فرهنگ و میلانی سوال کردین کارشون خوبه من پیش ملکان رادم رفتم اینجا میگفتن ناراضی داره
ولی من 3بار مطبش رفتم ناراضی ندیدم کاراشم خیلی خوب بود یه سر برید خودتون به چشم ببینید اینجا میلانیم میگفتن ناراضی داره من مطبش رفتم باز ناراضی ندیدم
کسی اینجا از ملکان کار دیده من تصمیممو گرفتم باهاش عمل کنم
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
بچه ها من با خوندن این مطالب مفید توی نی نی سایت به این نتیجه رسیدم: 3 تا کاندید برای خودتون داشته باشین ( دکترسامی، دکتر صفوی و دکتر صفوی نائینی ) حالا از امروز میخوام مطب گردی را شروع کنم شاید هفته آخر اسفند وقت جراحی بگیرم.میشه نظرتونو بازم بهم بگین ( دکتر صفوی جراح پلاستیک هست و اون دوتای دیگه گوش و حلق و بینی)
پونه جون تو ترمیمی ها کسی در مورد حمید ملکان راد چیزی ازش نگفته بود من می خوام باهاش عمل کنم اطلاعی دارید

www.sitesazi.com
سامی جون من 3بار مطبش رفتم همشون راضی بودن کاراشم از نزدیک دیدم خیلی خوب بود مگه چیا میگن در موردش من 4شنبه مطبش بودم یکیم از اهواز واسه عمل اومده بود میگم من ناراضی ندیدم

www.sitesazi.com
بچه ها این یحیوی در به در منشیش می گه اگه می خوای آمپول عضلانی بزنی باید یادت باشه دفعه اول به کدوم باسن زدی (من یادم نبود ) برای همین باید بیای مطب دکتر بگه که چه جوری بزنی به نظرتون فرقی داره شما شنیدید
2810