2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یکی به من بگه بهوش امدن چجوریه !! من میترسم واقعا
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
من همش میترسم بهوش نیاممم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
مثل خواب صبح میمونه که همش دوست داری بخوابی مامانت میاد میگه دیرت شد، ولی تو بازم دوست داری بخوابی، خخخخخخخ
من که این حس رو داشتم، اطرافیانم( مامانم، خواهرم، دوستام) هی میگفتن سما بیدار شو،
نازی جون من دیگه وقت ند ارم که عقب بندازم اخه می خوام تا قبل عید چسبو ور دارم ولی به دکترم میگم

فران واقعا ورم بیشتر میشه ؟؟ ااخخخهههه چراااااا ؟!
دکتر برزنجی- 25 بهمن
اینکه میگن حرف میزنی واقعیته ؟ ابرومون نره
خوش ب حالت نازی عملیدی راحت شدی
نازی باید بعدا عکس بزاری ببینیما
البته باید ک ن لطفا
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نمیدونم سما شاید بخاطر اینکه پدرمم زیر عمل قلب فوت کرد !! ایشاالله همه چی خوب پیش بره
2810