در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
samiiiiii بازم من فکر میکنم اون حدی که میخوای بشه ، بیشتر افت داره بابا...تازه تو که بهش گفتی و نادریانم که خیلی سربالا نیس کلا، نگران نباش katayoon: نهههههه! من تا دیدم گفتم وای این بیچاره چه بد و مصنوعی شده دماغش!
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
انا جان محمدی - صادقی -سازگار - نادریان - عامری- مجلسی - یزدانفر شرح مطب گردیام تو تایپیک 2.5 سامی جان مبارک باشه بینی جدید نگران نباش همه دکترا همشون اول بینی را خیلی سربالا می کنن بعد با گذشت زمان بینیت افت می کنه
سمی جان مبارک باشه. منم با اینکه میدونم بینی بعد از اسپیلنت کم کم افت میکنه ولی باز هم از بعد عمل و دورانی که بینی سربالاست خیلی میترسم. به شما چند قیمت داد؟ کلینیک نسبت به بیمارستان امکاناتش کم نبود؟