2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

dona جان من که نمیشناسمشون. دکتر خودمم نمیشناسم کامل چه برسه به بقیه دکترا.خخخخخخخخ
من برخلاف بقیه حال و حوصله مطب گردی ندارم. بار اولم وقت اوکی کردم. تحقیقات نکرده وقت گرفتم. چه کاریه کلی وقت و هزینه صرف کنم الکی صد جا برم.
کلا عمل بینی ریسکه حتی گرونترین دکترا هم درصد خطا دارن. یکم وجدان کاری داشته باشه و از 10 نفر 7 نفر راضی باشن ازش هم کافیه. والــــــــــــــــــــــــا
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
ممنون sevilجون
دکتر خودت کیه راضی هستی
من ملکانو تو مطبش ناراضی ندیدم قیمتش یکی دو ماه پیش 6.7 تومن بود ولی الان 50%تخفیف واسه نوروز زده
که میشه 4تومن باکلینیک
تو تاپیک اگه دوستان چیزی میدونید راهنماییم کنید میخوام عملمو باهاش okکنم
بینیمم هر کی میبینه میگه عمل نکنم ولی 2سال پیش ضربه خورده یه کوچولو قوز داره یه زره
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
بچه ها اگه این تبخال بینیم از بین بره و خدا بخواد 2شنبه هفته ی بعد عمل دارم. بنظرتون از اواسط اسفند میتونم راحت برم بیرون و بازار؟؟؟تو شلوغی اذیت نمیشه بینی و خطر نداره؟؟؟
در ضمن من بدنم ضعیفه و ظریف مریفم.یکمم کم خونم. بنظرتون 2 هفته بعد روبراه میشه وضعیت بدن؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
یادمون نره خدا هممونو دوست داره خیلی مهربونه ان شاال... همه عملاشون خوب باشه همین طور دوستمون سامی

www.sitesazi.com
dona جان من با دکتر گرمارودی عمل دارم اگه خدا بخواد. کرجه. من زیاد تحقیقات نکردم. به همون چند مدلی که مطب دیدم اکتفا کردم. فقط هم با یه نفر حرفیدم
دوستمم شنبه باهاش عمل کرده که الان گچ داره
یعنی نرم پیشش
پیشه میلانی .فرهنگ . جوادی پروانه رفتم کدومشون بهتره
اخه مطب ملکان رادم رفتم همشون راضی بودن حالا چیکا کنم
سجادیان چقد میگیره گلم

www.sitesazi.com
دنیا خانم بنظرم با توجه به عکسی که گذاشتی سلیقت بیشتر سمت نیمه فانتزی یعنی دنبال 1 تیغه تازک می گردی 1 سر سراغ علامه هم می ونی بری فرهنگ خیلی شبیه عکسی که گذاشتی در نمیاره