2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015710 بازدید | 66529 پست
http://www.ghoujeghi.net/farsi.asp

دکتر امان قوجقی:

امروز توی برف کلی با مشقت رفتم مطب، چون قول داده بودم امشب بیام و شرح کامل بدم.

توی راهرو یه نمونه دیدم. مامانم پرسید ، گفت پیش شیروانی عمل کرده، قوسش زیاد بود. نوک بینی از تیغه ظریف تر بود. و قوسش ظرافت نوک بینی رو کم رنگ می کرد. اما در کل خوب بود .

اول از همه درباره ی فضای مطب می گم:: از فضای مطب کاملا اهمیت و ارجحیت پزشکی مشخص بود. فضایی کاملا ساده و با دکر و سیستم مطب های قدیمی، اما تمیز و متظم. منشی خیلی وقت شناس، جدی، دقیق. پرونده را خودش پر کرد و فکر کرد مشکل درمانی دارم.شنوایی گوش و مشکل خاص دیگه...، که بعد خودم گفتم زیبایی. کمی منتظر شدیم و دکتر برای مریض قبل کامل وقت گذاشت. البته برای مشاوره نبودن. بعد رفتم تو.

دکتر سنشون زیاد بود. اما سرحال بود و دستش نمی لرزید و دقیق و مهربون بود. من نشستم. پرسید مشکلت چی هست که باز من گفتم برای مشاوره ی زیبایی اومدم.

دکتر کامل و دقیق معاینه کرد. یک دستیار پزشک خانم داشت که شرح معاینه رو در پرونده می نوشت. دکتر انحراف داخلی بینیم رو با وجود این که خفیفه، تشخیص داد و گفت سمت چپ انحراف کمتره. بینیم رو با دقت معاینه میکرد، معاینه ی حلق هم کرد، و هر چه می دید می گفت که خانم دکتر بنویسه.

نوک بینیم رو گفت غضروفیه، دو تکه است، تیغه استخونیه، افتادگی نوک بینی دارم و یکم پهنه .
دکتر گفت که عمل باز می کنه برای من کلوملا رو برش می ده. اصلا موافق برش پره ها نیست چون ممکنه پوست حساس باشه و در مواردی خارش داشته باشه تا آخر عمر. و اینکه چربی اضافی پره هامو از داخل می گیره و به غیر از بخیه ی کلوملا، بخیه از داخل میزنه.

اونقدر باهام درباره ی جراحی بینی و اینکه شغلم چیه صحبت کرد. درباره ی اینکه تو که هنرمندی ، بینیت نباید باشخصیتت مغایر باشه و کلی درباره ی خودم ازم سوال کرد.

بعد گفت باید با خوت کنار بیای ، اگر روحت دایم بی قراری می کنه و هر از گاهی هوس کار تازه ای می کنه عمل نکن. اما اگه اینطور نیست بهت می گم که بینی تو خوب میشه و ایرادهات کامل برطرف میشه. و خوب میشه.

40 دقیقه حدودا داخل بودیم. و هر سوالی که داشتم جواب داد.به اسم کوچیک صدام می زد. و در کل ان قدر باحوصله و مهربون بود که باورم نمی شد.

بیملرستانی هم که هست ، بیمارستان دی هست. و گفت بابت بیهوشی هم نگران نباش، چون منو تو بیمارستان کامل می شناسن، سالهاست کار میکنم، پزشک بیهوشی رو خودم انتخاب می کنم. وتوی یک روز فقط یک عمل میکنم، و مطب هم نمی آم که تمام وقتم روی عمل باشه. نوع بیهوشی هم فقط عمومی.

در آخر هم از منشی قیمت رو پرسیدم گفت هرزمان تصمیم گرفتید (آخه دکتر خیلی از درمان ها رو رایگان انجام میده برای مستمندا، البته زیبایی نه).اصلا پولکی نیست.
با این که اینهمه مشاوره طولانی شد ، دکتر اصلا پول مشاوره نگرفت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی با من کار داشت پ خ بده یا بیاد این تاپیکی که تو امضامه من زیادد اینجا نمیام راستش نمیخوام کلا به بینیم فکر کنم.با حرفایی که فروز زد هم کاملا موافقم یکم سخت شده ادامه این تاپیک.
منم نگفتی نونوش
نروووووووو
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نونوش جان چرا اجازه میدی یه بحث ساده از طرف آدمی که شاید نمیشناسی، تورو جدا کنه از دوستایی که انقدر دوستشون داری که،خیلی وقته میشناسیشون و باهاشون خاطره داری؟؟
بابا حرف باد هواااست گلم، عین بادی که میاد میوزه میره، مهم دوستات هستند که به حضورت نیاز دارند ( ببخشید دخالت کردماااا دیدم حیفه یه جمع دوستی از هم بپاشه)
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اینجا عشق به درجه اعلا میرسه.من الان ایده یه فیلم رمانتیک از این تاپیک به ذهنم رسید.دارم آهنگ love story هم گوش میدم. بچه ها ببینید چقد همدیگه را دوست داریم سعی کنید اگر چیزی پیش میاد راحت همدیگه را ببخشیم.
نونوش جان به جا رفتن بیا بگو من چرا انقدر بدبختم که 6 روز مونده به عملم دندونه عقلم داره در میاد و از درد دارم میمرم و نمیتونم هیچی بخورم منشی خنگ دکترم گفت سفالکسین بخور( چرک خشک کن چه ربطی داره)
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
سلاممممممممممممم
اوا این جا چه خبره نونوش توچرا دیگه بابا ما یه مماخ بی ورم داشتیم بمون دلمون واشه منم کم می یام اما می یام اما تو این جا زیاد بودی حیفه
خوب به ماه 4 نزدیک میشویم اما همچننان ورمها قصد رفتن ندارن اما دیگه غر نمیزنم گویا با ورمها رابطه مستقیم دارن:))))
دوستایی که عمل کردن این روزها هوا خیلی سرده وباید از مماخاتون مراقبت کنید حتما از ماسک یا شال گردن استفاده کنید تا می تونید ویتامین سی استفاده کنید یه جورایی برای سیستم تنفس عالی هستش :)))
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه