2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015674 بازدید | 66529 پست
نیوشا جون بعید می دونم مال سرماخوردگیت باشه ،احتمالا ورمات خوابیده که این حسو می کنی.اگر نامتقارنه می تونی روتوش کنی،باید بری پیش دکترت اگر مسئولیت قبول کرد می ری و یه روتوش انحجام می دی اوکی می شه
امیدوار :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهنوش وقتی تامپون داری هر ثانیه شو حس می کنی،درد نداری ولی توی غذا خوردنو خوابیدم مشکل پیدا می کنی،باید یه لیوان اب همش کنار دستت باشه تا اب دهنت خشک نشه
وقتی تامپونو در میارن اگه انحراف داشته باشی داخل بینیت پر ورمه واسه همین بعد یه ساعت دوباره بینیت کیپ می شه ولی بازم راحتتر از تامپون داشته.
اره خدا رو شکر راضی ام فعلا
وای نیوشا منم خیلی بد بینیمو می کشم،یه کم صبر کن،انشالا که درست مثل سابقش بشه
امیدوار :)
بچه ها بعد چیجوریاس که بعضیا تامپون نمی ذارن؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
الان به جای 7 تا کاربر 7 تا ستون بود بهتر جواب می داد. خخخخخخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام من هر سوالی اینجا پرسیدم هیچ کس جواب نداده تا حالا.میرم توی تبادل نظر سوال میپرسم همه میریزن میگن چرا تاپیک زدیییییییییییییی؟ بیا تو جراحی بینی 3!!!!!!!!!!! میخوام ببینم کسی میدونه شیروانی چه قدر میگیره؟ مطبش کجاس؟ ممنون
سلام دوستای گلم
من پارسال اواخر بهمن بینیمو پیش دکتر یحیوی عمل کردم اولاش از روبه رو که خیلی بزرگ بود ولی نیمرخم بد نشده بود
الان داره میشه 1 سال هم نوک بینیم بزرگتر شده هم اینکه از نیمرخ ی غوز درآورده بینیم در صورتی ک قبلا اصلا غوز نداشتم
با قبل خیلی عوض نشده بینیم.حالا بماند ک این 1 سال من چقدر از نظر روحی اذیت شدم همش جلو آینه بودم
رفتم پیش دکتر اولش که گفت این غوز ازبین میره و زیر بار نرفت جند بار دیگه که رفتم گفتم اصلا راضی نیستم با کلی تاخیر و کلی پیگیری من واسه هفته دیگه وقت سوهان (پولیش) داده. اولشم گفت هزینه نداره ولی بعد گفت 400 500 میشه.بنظرتون برم انجام بدم یا الان زوده؟ اصلا تاثیر داره؟ ببخشید طولانی شد.
سلام صبح همگی بخیر
شامانا جان بعضی از جراحان معتقدند که تامپون موجب جلوگیری از خونریزی می شود و ضمنا مثل یک داربست اسکلت بینی را که در طی عمل بریده و جابجا شده است در موقیعت مناسب و مورد نظر جراح ثابت نگه می دارداما گروهی دیگر از جراحان معتقدند که چنانچه از روش هایی برای جراحی استفاده کنیم که کمترین آسیب به بینی وارد شود می توانیم اطمینان داشته باشیم که بعد از عمل خونریزی نخواهیم داشت این گروه معتقدند می توان بینی را به روشی عمل کردکه لازم نباشد تا با استفاده از تامپون قطعات استخوانی و غضروفی بینی را در محل خود فیکس کنیم . ( دکتر عامری )
سلام
بچه ها کسی اینجا در مورد دکتر حمید ملکان راد اطلاعی داره
من مطبش رفتم ناراضی نداشت میخوام باهاش عمل کنم راهنماییم کنید
دکترای که رفتم ملکان راد -فرهنگ -میلانی-جوادی پروانه -بهراد فرخی بودن
به نظرتون کدوم بهترن
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
معذرت میخوام virgo violet اگه ناراحتت کردم
شما عمل کردی پیشش راضی هستی الان؟
بنظرمن کارش بد نیست.خودم پسندیدم ک رفتم پیشش عمل کردم.ولی نمیدونم چرا واسه منو اینجوری عمل کرده؟ احساس میکنم زیاد روش کار نکرده و خیلی از این بهتر باید میشد.مشکل من فقط نوک بینیم بود ک خیلی فرق نکرده تازه ی قوزم (مهنوش جون مرسی از تذکرت) دراورده.با اینکه تو سایتش دیده بودم خیلی بینی بدتر از منو خوب دراورده.خودشم گفت جای تغییر خیلی داره و خیلی خوب میشه