2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015699 بازدید | 66529 پست
ویزیت قوجقی رایگان بود. 40 دیقه وقت گذاشت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها من سمت راست بینیم غضروفش فرورفته اس ولی سمت جب غضروفش برآمده به قول مجلسی میگفت فرض کن دوتا کاسه هر طرف روی پره ها باشه از تو یکی از کاسه ها از طرف محدبش قرار گرفته یکی دیگه از طرف مقعرش که فرو رفتگی ایجاد کرده...یحیوی هم تومشاوره گفت پره راست فرورفتگی داره....کسی اینجوری بوده؟برطرف میشه موقع عمل؟

بعد یه مورد دیگه فرهنگ تومشاوره بهم گفت سوراخای بینیت نامتقارنه که درستم گفت ولی گفت احتمالا 90 درصد بعد عمل هم میمونه....یعنی واقعا نمیشه نامتقارنی سوراخو برطرف کرد موقع عمل عایا؟
کی میشه 50 تا از این شص ماغ من کم بشه مثه بقیه آدما بشه دماغ!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاطی سجادیانم به من گفت یکم نا متقارنه من که خدا نیستم بتونم اینارو متقارن کنم بکنمم مستلزم اینکه که سوراخای بینیو کوچیک کنم تنفس مشکل پیدا میکنه
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
بعکس لیلی
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه هایی که عمل کردید

تا چند روز تامپون تو بینی میمونه؟ شبا موقه خواب احساس خفگی نمیکنید؟
من الان موقع خواب دماغم به شدت کیپ شد داشتم خفه میشدم و نمی تونستم کاری کنم.بلند شدم و نشستم تا بهتر شدم
با خودم گفتم اگه عمل کنم و برام تامپون بذارن که خفه میشم!!! چیکار باید کرد آخه؟؟ خیلی حس بدیه
بعدشم من تا رو شکم نخوابم اصلااااااا خوابم نمیبره!!! وای خدایا عمل بینی چقدر سخته
چقدر طول میکشه تا به روال عادی زندگی و نفس کشیدن راحت برگردیم؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
فندق شکن
الان بینیم یهو به کللللل کیپ شدددد . داشتم خفه میشدمممممم

خیلی سخته
تا کی باید روبه بالا بخوابیم؟؟ نمیشه به روی شکم خوابید؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....