2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016387 بازدید | 66530 پست
سمیرا تو که بینیت بد نیست! فقط ورم داره، ورمم که شده سیم کارت ایرانسل! همه دارن. خخخخخخخخخخ!!!!!!!!
ولی پروتز چونه احتیاج داری. بینیت اوکیه به جز ورم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
رستگار یک تجربه که علامه هم تایید کرد حرفمو هفته پیش

دکترایی که زیاد غضروف کاری میکنن باعث میشه ارتفاع بینی زیاد بشه تازه ورمها بره بیشتر خودشو نشون میده
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستگار اگه با الگوهای توی ذهنت مقایسه نکنی بینیت اوکیه.
اما اگه همینقدر که میگی اذیتت میکنه با خود نادر واسه روتوش یا ترمیم مشورت کن،
اگر نه، اینهمه دکتر خوب واسه ترمیم. تازه بینی تو با یه روتوش و بی حسی موضعی حل میشه از نگاه من.
البته اگر بنیانا با این ارتفاع واقعا نمی تونی بسازی، تا یه سال صبر کن و بعد ترمیم.
چون خدارو شکر بینیت ایرادای جبران ناپذیر یا غیر قابل تحمل نداره.
یه غوز کوچیکه و ارتفاع !ترمیم تو بعد یه سال به اسونی عمل اوله واسه دکتر.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سمیرا جان ماه پنجم که اوجه ورمه.
پس نه، ورمت زیاد نیست.

اما باید صبر کنی تا یه سال. اگر تو هم مثل رستگارخیلی با بینیت مشکل داری، و بعد یک سال هیچی ازین ورمت کم نشد، میتونی با پروتز چونه، هم زمان روتوش کنی.
گرچه قاعدتا بینی های گوشتی تا 3 سال هم اوکیه که ورم داشته باشن. اما خوب نوک بینی نه کلش. تو که هنوز به یک سال نرسیدی. الان زمان خوبی واسه تصمیم گیری نیست. سعی کن تغذیتو اوکی کنی. با دکترت مشورت کنی، قرصها و داروهای ورم زا رو کم کنی. این اضطراب خودش ورم میاره. همه ی این کارارو انجام بده، اگه نشد، دنیا که به آخر نرسیده.
بچه ها ورمه به خدا من که هنوزم یکسال شده مماخم هنوز ورم داره صبحها اینقدر عجول نباشید

شامانا سعی میکنم بیام ولی هر کاری داشتی پ.خ کن اونارومیخونم

ولی یکماه قبل از عملت قرص ویتامین cرو بخور تا بقیشو بگم

من خیلی به دکتر بر زنجی اعتماد داشتم.اگر سرچ کنید هم میبینید که چند ماه پیش هم رفتم مطبش و اینجا هم راجع بهش حرف زدم ولی به خاطر یه سری مشکلات نتونستم اون موقع عمل کنم. ولی الان با مدل پست هائی که کاربر m&m میزاره( که به نظر من به نحو زیر پوستی داره تبلیغ میکنه) کاملا ناامید شدم چون احساس میکنم دکتر اگه متبحر باشه احتیاجی به این نوع تبلیغ کردن نداره....
ای خدا چرا اینجوری شده؟
4 شنبه با یحیوی وقت داشتم ولی وقتی صفحات قبلو خوندم دیدم تمام بچه های یحیوی از نامتقارنی سوراخ بینی ناراضین
بعدشم که سامی کوبیده شد
فرزامم که....

به کل افسرده شدم
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
شوکولات جان من فکر نمیکنن ام قصد تبلیغ داشته من هم یه بار مطب برزنجی رفتم کاراش طبیعیه و خیلی دستکاری نمیکنه تو عکسای سایتش هم معلومه من خودم طرفدار دکتریم که خیلی دستکاری نکنه که یکیش همین برزنجی ویزدانفره
سلام
بچه ها کسی دکتر راستکاریو میشناسه؟؟؟
من خیلی دنبال دکتر گشتم بینیم گوشتی استخونیه اما تا حالا فقط از کار راستکاری خوشم اومده
مجد صالح راد راستکاری جهاندیده ابرومند حجت و...
کسی نظری داره؟؟
شکولات جون عزیزم من نه منشیشم نه فامیلشم نه عاشقو دلباختمش نه پولی میگیرم ..... من فقط نظر شخصیمو دادم اونم چون همونجوری که من می خوام عمل می کنه البته امیدوارم که بعد از عمل نظرم عوض نشه ، خودمم با کاربرای اینجا با دکتر بیشتر اشنا شدمو اطلاعات جمع کردم ، حالا ممکنه یکی سلیقش به ایشون نخوره ،من فقط گفتم که اگه کسی اینجا سلیقش مثل منه اگه دوست داره میتونه ایشون رو جزو گزینه هاش بیاره ، خودمم هنوز عمل نکردم که ببینم راضی هستم یا نه ، اگر اینطور فکر کردین من عذر می خوام
دکتر برزنجی- 25 بهمن