2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015612 بازدید | 66529 پست
هانیتا بینیت خیلی بهت میاد و طبیعی شده
ولی ماشالا عجب پوستی داری من بعد عمل جوش جوشی شدم چی کار کردی تو؟؟؟
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی هانیل جان...عزیزم من هفته ای 1-2 بار ماسک طبیعی میزارم رو پوستم

زرده تخم مرغ و با یه قاشق عسل گرم قاطی میکنم میزارم رو پوستم لایه برداره جوشم میبره....از قبل عملم که این کترو میکردم ولی بعدشم ادامه دادم...یه صابون ضد آکنه هم از داروخانه گرفتم واسه پیش گیری هر روز با اون صورتمو تا 1 ماه بعد عمل میشستم که جوش نزنم.

ماسکرو امتحان کن جواب میده .
16مهر با دکتر سجادیان عمل کردم...راضیم هستم .
nunush6

نظر مارو رد کردن دوستان
نظرات ضد و نقیضی پیرامون دماغ نونوش هست کلا
عکست خوب واضح نیست - واضحش کن بگم برات
ولی در کل خوب شده مبارکت باشه

hanita

مگه میذارم راحت برای خودش بچرخه
هنوز گارانتی داره
میدم درستش کنه
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
فاطمه جون عزیزم اولن که نظر لطفته عزیزم...چشات اینجوری دیده

بعدشم خانومی هر چی میخوای بهش بگو رو هرچی بیشتر حساسی تاکید کن به حرف مریضش خیلی گوش میده ...هر چیم از پسش بر نیاد رک بهت میه ولی بازم سعیشو میکنه . از روبرو که خیلی تغییر کرده از همه جهات تغییر کرده...سایزشم خوب کمتر شده ولی من خیلی مشکل سایز نداشتم خانومی...ولی تا دلت بخواد مشکلاته دیگه بود که برطرف شد همش

فران جان

تو سایتش نیست عکسم تو صفحه فیس بوکشه .
16مهر با دکتر سجادیان عمل کردم...راضیم هستم .