2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار رفتم مطبش اونروز مریم ف رو دیدم هفته بعدش عمل داشت ، اون میگفت دوستاش باهاش عملیدن خیلی طبیعی بوده ، بعد از عملش هم باهاش در تماس بودم گفت که شمارو دیده اونجا هر سری هم که میرفت میگفت هرکیو دیده راضی بوده ، بعد دیدم شما هم تعریف کردین دیگه گفتم خوبه ، ولی فردا که برم قبل از عملم چند بار دیگه میرم که مطمئن باشم .....

به نظر من هیچ دکتری ١٠٠٪ راضی نداره باید آدم ببینه چند تا ناراضی تو راضیااااا هستن بقیشم به خدا توکل کنه دیگه ، ولی خوب وقتی آدم حتی یه کار خراب ببینه نگران میشه
دکتر برزنجی- 25 بهمن
نادیه جون قبل عمل اونی که بد بودو دیدی ؟؟

من از اینکه برزنجی خیلی دستکاری نمی کنه بینیو و فقط ایرادو بر طرف می کنه خوشم میاد و از همه مهمتر اینکه تنفسا بی مشکل بوده ، من خیلی نمی خوام قیافم تغییر کنه اگه بهتر بشه که خوشحال میشم ولی دوست ند ارم یه آدم دیگه بشم که تا مدتی اطرافیانم و خودم فکر کنن من خودم نیستم ..... اااااخخخخههههه هیچ کس تو فامیل ما نعمیلیده !!!!
دکتر برزنجی- 25 بهمن
منم اولین عملیه فامیل بودم . چه از طرف مادری و چه پدری . منم اول به نادریان گفتم طبیعی اما بعدش گفتم چه کاریه من که دارم این همه خرج میکنم و سختی میکشم و ریسک میکنم بذار حداقل بگم 1قوس ملایم و نوک فرم دار و به بینیم بده که همینم شد و الان خوشحالم که از دکترم طبیعی نخواستم .
m&m جان بینیت چطوریه ؟ استخونی یا گوشتی ؟ سرش چه شکلیه ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
بینیه من استخونی غضروفیه دکترها میگن نوع بینیو پوستش واسه عمل خوبه ، نمیدونم والللاااا اخه میترسم بهم نیاد اگه تغییر کنم بالاخره یه عمر همه این شکلی دیدنم ، نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم ...
دکتر برزنجی- 25 بهمن
بچه ها من یه چیزی در مورد انحراف و عمل باز و بسته بگم؟
من انحراف داشتم آخر عملم بعد از اینکه تمام کارارو دکتر انجام میده و حتی کلوملا رو میدوزه میگه حالا بریم سراغ کجی پیرامید استخوان بینی بعد با یه میله و چکش آروم از پهلو چند ضربه به یه سمت بینیم وارد میکنه حالا نمیدونم انحرافو کلا به این روش درست کرده یا از داخلم یه کارایی کرده و این تکمیلی بوده.
اگه فقط از بیرون بوده پس با عمل بسته هم انحراف اصلاح میشه!
2810