2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
عزیزان...... سامی عکساش با کارای الانش 100 درجه فرق داره.
حالا باز بگین عکس سایت.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان نونو خیلی بینیت خوبه ، مبارکت باشه عزیزم ، ببخشید ولی به نظر من نکن عمل دوباره معلوم نیست بعدش اندازه ی الان راضی باشی ، ببخشید نظر شخصیمه نمی خوام خدایی نکرده دخالت کنم تو تصمیمت
دکتر برزنجی- 25 بهمن
شامانا منم عاشق مماخ مه لقام اما کو دکتری که بتونه اونجوری دربیاره؟؟

ترانه پیش علامه و صحراییم رفتم ولی باب میلم نبود
مطب گردی زیاد خیلی ادمو مردد و وسواسی میکنه
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
سلاااااام
داشتم پستارو میخوندم حرف از شاهین جون بود گفتم ی توضیحی بدم دوستانی که ب سامی فک میکنید بابااا انقدرام ب بینی قوس نمیده دیگه!!!! فقط صاف نیست بینیاش اگرم بهش زیاد تاکید کنید اونجوریم نیس ک دیگه اصلاااااا گوش نده
من شخصا خودم همه چیو سپردم ب خودش چون بهم گفت زیاد بهم بگی چی کار کن چی کار نکن وسواس میگیرم سر عمل اونوقت ی چیزی ک بهت میادرو میخوام انجام بدم تو نخواستی من وسواس میشم
اما اگه چیزیو دوس ندارین بهش تاکید کنید قبل از بیهوشیم میاد بالاسرتون بهش تاکید کنید ک......
البته اگه سبکش باب سلیقتونه�
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
خخخخ هانیل شاهین گفتی نشناختم
منم باهات موافقم دیشبم اینو به یونا گفتم اممما بعد فک کردم شاید دیدی که من از قوس دارم با دید بچه ها فرق
داره بنابراین گفتم شاید من گیج میزنم
بچه ها من بینی صافم ازش دیدما طوری که حتی دلم می خواس خودم دست به قوس شم:-D
امممما کلا نظرا فرق داره نه یه ذره بلکه180 درجه بعلههه
چیییزی که من راجع به فروهنده گفتم فوق فانتزی 30 ثانیه بعد اونور خوندم فوق طبیعی و پسرونه اصلا ازون روز تو شککم واللا
البته با اینکه گفتم بینی بی قوس یا با قوس ملایم زیاد داره و کلا طبیعی و نیمه فانتزی بسیار داره اممممممآ

اصلا قوسای وحشت ناکش رو انکار نمی کنم خدا رو شکر کمن حالا! درسته طرف خیلی خوشگلتر میشه و به فرض بهش میاد اما خوب بینی به عنوان یک عضو خیلی تابلو میشه که من شخصا نمی پسندم اما بازم هانیل گفت باید بهش تاکید کرد

::: ای دکتر خوش اخلاق:-| جون هرکی دوست داری ازون قوست نسیبم نکن :-) تو رو خدا منو از زیبایی بی بهره کن:-) تو رو خدا منو ببین و گوش بده اصلا مگه دماغ توعه خخخ خودتو خوشگل کن
به این شکل کلمه ی لطفا خوشگل نشم باید تکرار شه

منو دیدید که اینجا چه پرحرفم ام خودمم میرم پیش این دکترا به طرز احمقانه ای سکوت می کنم اونا هم از خددا خواسته شوتم می کنن بیرون:-) حداقل شوت می کنی بد اخلاق باش برخی ها با لبخندم شوت می کنن بیرون همچین که نفهمی شوت شدی!!

تنها دکتری که منو به حرف گرفته اگه گفتید کیه:-) ش ی ر و ا ن ی
حالا هی ما پشت سر این دکتر حرف بزنیم هی بگیم..... انگار جایزه گذاشتن هر کی بیشتر پشت سرش حرف بزنه برنده میشه واللللا

مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها
موضوع ماکارانی
لطفا به 3نفر رای بدید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=51
خداوندا :نعمت عافیت مبدا همه نیازهاست و عاقبت به خیری مقصد همه نیازهاست .بین این مبدا تا آن مقصد والاترین نیازها دلخوشی است .به بزرگیت سوگند آنرا به تمامی دوستان و عزیزانم عطا فرما. آمین یا رب العالمین
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها
موضوع ماکارانی
لطفا به 3نفر رای بدید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=51
خداوندا :نعمت عافیت مبدا همه نیازهاست و عاقبت به خیری مقصد همه نیازهاست .بین این مبدا تا آن مقصد والاترین نیازها دلخوشی است .به بزرگیت سوگند آنرا به تمامی دوستان و عزیزانم عطا فرما. آمین یا رب العالمین
hanielو ترانه جون من ترمیمی و گوشتیه بینیم ... لطفا بگین کارای گوشتی سامی چطوره ؟ درسته که بینی رو خیلی کوچیک نمیکنه و ارتفاع بینی رو هم زیاد میزاره ؟
راستی یه سوال دیگه منظور از بینی فانتزی... نیمه فانتزی چیه بچه ها ؟
مامی اریو دکتر فتح سامی کارای گوشتیش خوشگله
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
2810