2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینا جان شما منو یاد خودم میندازی....انقدر وسواس به خرج دادمو مطب گردی کردم که کارم به 3 بار عمل کشیده.به نظرم اگر بینیت زیاد ایراد نداره قید عملو بزن.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
چون بینیم زیاد ایراد نداشت و تصورم از عمل یه بینی پرفکت بود.متاسفانه به اون چیزی که میخواستم نرسیدم.نه که ادم وسواسی باشم.اخه با هر دفعه عمل ایرادای بینیم اضافه تر میشد.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
دو تا نمونه دیدیم هم من خوشم اومد هم ققنوس. می خوام ققنوس بیاد تعریف کنه.

دوتا نمونه ای که دیدیم، یکیش عالی بود. یکی خوب و طبیعی. 6 ماهه و 4 ماهه بودن.
ییکیشون که اونجوری که تعریف می کرد 4 ، 5 نفر از اطرافیانشم با برزنجی عملیده بودن. همه هم راضی.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ظریف، طبیعی، فوق العاده. من اولش ازشون نپرسیدم. اصلا فکر نمی کردم برزنجی انقدر پرفکت باشه. از بینی منشی ها خیلی بهتر بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810