2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عطیه جان بینی من شبیه اون عکسه نیست . اون سر بینیش افتادس ولی مال من سر بینیم گرده .

اگه عکس به دکتر نشون بدیم میتونه برامون اونطور دربیاره؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مهنوش نمیدونم شبیه شبیه که نمیتونن در بیارن . به خود دکتر گفتی این مدلی دوست داری ؟ چی گفته ؟
nunush فروشگاه اینترنتی ONLINE SHOPPING
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا نینا سل نمیاد دیگه اینجا . بینیش اصلا ایراد نداشت . کم ایرادترین بینی که من تاحالا دیدم واسه نیناسل بود . عکسشم باز نمیشه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
صبا:
نینا سل
نوع عمل:بینی،چانه
نوع بینی: غضروفی خیلی کم گوشتی، انحراف
هزینه عمل:5.5 تومن بدون تخفیف برای بینی 1ت برای چانه
تاریخ عمل:91/09/25
دکتر:شامی (شاهین فتح سامی سابق!)
میزان رضایت از پشتیبانی دکتر: بدترین حالت ممکن (وقتی معاینه میکنه خوبه اما 1-ویزیت میگیره که خیلی روی مخمه! 2- خیلی معطلی توی مطب زیاده منشی خیلی زمانهای نا مناسبی میده) اما خود معاینه و اینکه اگر ایرادی داشته باشه دکتر قبول میکنه خوبه.
اینم Before/After از بینی من (زاویه سه رخ ها مشابه ندارم فکر کنم نیم رخ چپ بالا با راست پایین و چپ پایین با راست بالا (خخخخخخخخخ) مشابه باشه زاویه سرم. توی نیم رخ ها هم نیم رخ خنده رو گذاشتم. تنک یو!)
http://ups.night-skin.com/up-92-02/Before-After-NoseJob.jpg
صبا پیداش کردم . ازینجا درخواست دوستی بفرست واسش : بابای تا فردا ...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613&postID=26323052#26323052
درود بر همه

دوستان عزیز اگر کسی سوال داره من تا ساعت 10 هستم

همیشه خندان و پر انرژی باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام :)
من سوال دارم مانی...نظرت راجع ب خاص ا ح م د ی چیه؟!!!
ی سوال دیگه ..من شنیدم پره هارو میشه برش نداد . از تو بهش رم داد و بخیه زد... راسته ؟؟!
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
نادریان حقیقتش تا حالا کار از نزدیک ازش ندیدم ولی فروز که از بچه های قدیمی و خیلی وسواسی بود پیشش عمل کرد ( بینیش کوچیک بود) و صورت ظریفی داشت به نظرم خیلی عالی شده

خاص احمدی تازگیا اصن ازش کار ندیدم ولی 2 سال پیش که دیدم تر تمیز و خوب بود
بله میشه عمل 2 نوع هستش باز بسته اینی که شما میگی بهش میگن بسته

اولا صبا تاچیک بینیش به اون قشنگی که تو عکسا هستش نیست و 50% فقط افکت و آرایش
دوما هر کسی میگه من عمل کردم :) معلوم نیست با کی عمل کرده
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقا مانی سلام

کاش عکسای بچه ها رو جمع میکردی میذاشتی تو پست اول .

اینطوری حداقل تاپیک مفیدتر میشه و دیگه اسپم ها روی مخ نیستن

ممنون. هرچند که میدونم سخته از بین این همه صفحه !
ولی اگه این کارو بکنی خیلی خوب میشه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
نگارینا:

برای این عمل خیلی حواستو جمع کن

من یه بنده خدایی رو میشناسم افتادگی پلک داشت عمل کرد ولی اصلا هیچ تغییری نکرده
مهنوش:

اگر این کارو بکنم خیلی خوب میشه ولی فایده ای نداره چون بعد از مدتی لینک عکسا قابل استفاده نیست

مشکل بعدیشم اینه که ماشالا اینقدر اسپم زیاده که کاری نمیشه کرد اگر میشد مطمئن باش اول از همه این همه اسپم رو پاک میکردم
به نظرم سامی بیشتر تو اون فازاست ولی خیلی به بینی اولیه ربط داره

اگر خواستی بهم عکستو پ .خ کن یا بزار همینجا ببینم
من به همه دکترا اعتماد دارم :)

من کاری که خودم کردم اول از همه دنبال این بودم که ببینم چی میخوام

بعد اومدم اینجا یه تاپیک بود با آدمایی که میدونستم متعصب نیستن مشورت کردم و بعدش تاپیک زدم :) (( یادش بخیر))

پیش چندتا دکتر مختلف بدون توجه به هزینشون رفتم که ببینم کلا چی میگن هر کدومشون چه نظری داره
( مثلا من با بشارتی داشتم اکی میکردم خیلیم ازش خوشم اومد ولی بخاطر رفتار بد منشیاش نرفتم پیشش)

بعدشم که دکترمو انتخاب کردم

این بود داستان من :)
2810