2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015602 بازدید | 66529 پست
نازنین جون من وقتی ارایش میکنم واقعا از چهرم خوشم میاد و خوب میشم و اعتماد به نفسم از قبل عملم 90 درصد بیشتر شده
اما نمیدونم چرا انقد حساس شدم؟ شایدم واقعا ورم باشه
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
با دکتر کامیابی.قیافم نسبت ب قبل خیلی عوض شده ولی نمیتونم بگم بینیم خیلی کوچیک شده چون پره هام جمع نشده اما خودم راضیم تقریبا.و اینکه ب نظرم بینی باید یه کم جا داشته باشه ک اگر خدای نکرده باز خواستم عمل کنم چند سال دیگه جا واسه کار داشته باشه .نمیدونم این نظر منه
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میگید ورم داره و ناراضی هستید یعنی بینی جدید حتی با ورم هم از بینی قبل عمل بهتر نیست؟منظورم اینکه این پروسه ای که باید طی شه تا بینی ورمش بخوابه اذیت کنندست و تغییرات چهره زیاد معلوم نیست؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
نازنین، من و تو فران که خفن میشیم:))))))اصن بهوش که میایم ، تو ریکاوری می گن به به چه بینیه قشنگی!!!!!!!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نازنین منم 90% راضی ام،عالی نیست ولی خیلی قبولش دارم
بینیمو که عمل کردم سنم اومد پایین،چون بینی من افتادگی داشت و به هر حال سنمو بالاتر نشون می داد،البته بینیه تنها سنو چندان تغییر نمی ده،مثلا من الان رفتم موهامم کوتاه کردم،دیروز اومدم حس دوران هنرستانمو داشتم،جوون شدما
امیدوار :)
نازنین جون معلومه که تغییر میکنی اما این دورانو باید بگذرونی منظورم همین دورانیه که ما داریم یه روز پر ورم یه روز کمتر و احتمالا نارضایتی هایی داشته باشی اما به قول هم دکترا هم اونایی که خیلی از عملشون گذشته بینی بعداز شش ماهگی خیلی خوب میشه
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️