2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
دیگه انقدر همه اینجا سخت گیری کردن دارم میترسم که بی برو برگرد 2دفعه رفتم سجادیان وقتم ok کردم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
نگارینا

1392/11/11 8:28 ب.ظ

رستگار جان

اگر ارتفاع بینیتو کم میکرد پشت لبت بلند نمیشد؟ الان که ارتفاعش خوبه. پشت لب بلند زیبایی را به مخاطره میندازه!
البته این نظر منه

===========

نگاریتا جان ... منظور از ارتفاع فاصله ی نوک بینی و تیغه از صورته ...
اونی که شما میگی طول بینی هستش که بله موافقم طول بینی اگر زیادی کم بشه فاصله لب و بینی زیاد میشه اما مشکل من ارتفاعه متاسفانه

زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتانه جان اسم دکترم میگی؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
رستگار من فقط تخصصشون و علت نمونه ندیدن تو چهارشنبه ها رو میپرسم. از نظر من بینیت مشکلی نداره که بخوام برم به دکتر بگم من و شکل فلانی نکن.
من اصلا آدم ساده ای نیستم رستگار جان که به این چیزا فکر نکنم. اما عقیدم اینه در مورد تخصصشون و دلیل کارشون واسه چهارشنبه ها هیچکس جز دکتر نمیتونه بهم جواب بده.اون دکتر اختیار مطب خودشو داره پس دلیل کارشو میگه منم یا
برام منطقیه و باهاش عمل میکنم یا نه قانع نمیشم و تحقیقمو بیشتر میکنم.
مال من گوشتیه تقریبا اخه همه دارن سخت گیری میکنن فقط من خیلی اسون گرفتم انگار