2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذارین عمل کنم قبل و بعد میذارم . من که اسون گرفتم توام اسون بگیر من تو مطب سجادیان یه کار دیدم خوشم نیومد اما 10تام دیدم خوب بود طبیعی کارم هست که من می پسندم !! دلیلی نداره من مثل اون بده بشم !! شاید جز اون 10 تا خوب باشم!!
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
Samiiiiii جان سوال اینه که چطور میشه در مورد دکترا تحقیق کرد؟ در مورد مدرکشون و احیاناً در مورد تعداد شکایت از اونا، ممنون میشم اگه راهنمایی کنی عزیزم

هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352