2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست
سلما منم میخواستم با نادریان وقت عمل بگیرم ولی فعلا عقب انداختمش تا خودم با چشمای خودم ببینم و مطمین شم.اینجا در حال حاضر جو علیه دکترت هستش درست ولی تو خودت باید به اون مرحله از اعتماد رسیده باشی که این حرف ها رو انتخابت تاثیر نزاره.به نظر من چند روز بیا تهران و خودت تحقیق کن و با جشمای خودت ببین.من خودم بشخصه بعد از این به هر نتیجه ای نسبت به نادریان رسیدم یا نمونه ای دیدم اینجا نمیگم چون آدم جرعت نمیکنه حرف بزنه سریع میان جلوت گارد میگیرن
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
وای خدا همینطوری داره استرسم بیشتر میشه. مری خودشون به من گفتند چهارشنبه ها بیمارای عمل کردشون میان و میتونیم ببینیم ولی من تهران نیستم که بیام. وقتی حرفای دوتر رو میزارم کنار حرفای شنا به یه تضاد بزرگ میرسم نمیدونم شاید حق با نازنین باشه من زود تصمیم گرفتم باید بیشتر تحقیق کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سما جان استرس نداشته باش ولی با دید باز انتخاب کن اون موقع که من با هاش ویزیت شدم اجازه نمیداد نمونه ببینیم من تا حالا کار خراب ازش ندیدم ولی بهشم اعتماد نکردم شاید روش انتخاب من و شما با هم متفاوت باشه بزار 1 نمونه برات مثال بزنم من پیش ا دکتر به اسم محمد صادقی ویزیت شدم از کاراش خوشم امد نمونه زنده ازش زیاد بیرون تو دوستام دیدم 6 بار مطبش رفتم تا 5 بار ok بود و بنظرم همون چیزی بود که من می خواستم اما دفعه 6 تمام نمونه هاش بغیر از یکیشون باب میلم نبود و کنسل شد باید ببینی سطح توقت از عمل چیه و چی از دکترت می خوای
بچه ها کسی در مورد قاضی سعیدی چیزی می دونه یا ابوالفضل زارعی تو گاندی؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
مری جان من 4 بار رفتم مطب دکتر و هر 4بار باهاشون ویزیت شدم تنها نمونه هایی که دیدم همون نمونه های تو مطب و منشی و پرستاراشون بود بیرون هم فقط معرفم که همسایمونه من و با دکتر آشنا کرد . دیگه غیر از این ها نمونه ای ندیدم
مطب دینی

سه نمونه دیدم که کوچولو موچولو بود مماخاشون...........امااااااااااااااااا بسیارررررررررررررررر سربالا و خوکی.....میگفتن به دکتر هم نگفتیم چه مدلی..........خودش اینجوری دراورده...سوراخها زشت بود

2 تا نمونه دیدم طبیعی و بسیار قشنگ و سوراخهای متقارن و نوک بینی خوش فرم...........تاکید کرده بودن طبیعی میخوان.... به سوراخای بینیشون هم دست نزده بود

تنفس یکیشون مشکل داشت بقیه اکی بودن

سلما تو که این همه رفتی دو بارم چهازشنبه هابرو. اخه دکتر شنبه و دوشنبه فقط مشاوره میده فقط میمونه چهارشنبه که بچه هایی که عمل کردن میرن.حالا میگیم تو مطب راه نمیدن و این خیلیم بده ولی منظور بچه ها رو از قایم کردن مریض نمیفهمم مگه مطب دری جز اون در اصلی داره که بخواد مریض دزدکی بفرسته؟ هرکی تو لابی ساختمون بشینه میتونه نمونه ببینه.من خودم یبار با 3تا همراه رفتم بهگ ایراد گرفتن که مطب کوچیکه این همه همراه آوردی جا نمیشه بقیه بشینن
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
منم دو نفر قاضی سعیدی رو بهم معرفی کردن، یه نمونه دیدم ازش ولی قبل عملو ندیدم ، معمولی بود به نظرم و نه چندان کوچیک ولی معلوم بود عملیه البته از نوع طبیعی، بدم نمیومد نمونه های دیگه ببینم سبک غالبشو بشناسم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
سما جون شرمنده عزیزم. هرکاری کردم نتونستم جوابت رو از طریق نی نی سایت میل کنم
عزیزم من همچین تجربه ای نداشتم، و از هیچکدوم از مریضای دکتر نشنیدم، ولی گلم حتما با دکتر درمیون بذار، خبرشو به منم بده ممنون
من بینیم دو سه روز دیگه یک ساله میشه، خیلی دوسش دارم امیدوارم همتون از عمل راضی باشین

سما جون پیشاپیش تولدت مبارک دوستم
حتما به من خبر بده دکتر بهت چی گفت
2810