2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
اکی، چه ساعتی وقت داری؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نونوش مرسی بابت لینک منم خوشم نیومد
آخه نازنین منم شنبه 7.5 مطب نادریان بودم اون دو تا دختر نزدیک در ورودیو دیدی؟
نوا موافقم
عاطی یحیوی تعداد عملش زاده تو روز من بیخیالش شدم

mry82

1392/11/10 11:15 ب.ظ

نه مامان نونو جان
هر دکتری که نظرمو جلب کرد خوشبختانه یا متاسفانه 1 ناراضی پیدا شد نظرمو تغییر داد

عزیزم گشتیم نبود! نگرد نیست!!!! اصلا نمی تونی دکتری رو پیدا کنی که بدون حتی یه ناراضی باشه ...
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
من تمام این تایپیکارو خوندم فقط واسه شما تو مایه های من بوده البته مال من اصلا انحراف نداره
یه سئوال بینی من وقتی دستم رو روش میزارم قشنگ پهن میشه یعنی اصلا غضروف مضروف نداره مال شما هم همینجوری بود ؟
Cupid giving flowers
دوستان عزیز این تاپیک تا حالا 4 بار تبدیل شده!!!!!!!!!!!! لطفا اینقد حساسیت به خرج ندین چون فقط باعث اعصاب خوردی خودتون میشید!
هر چی هم بگید یه عده (حتی شاید خود من) اینجا یه وقتا صحبت های نیمه متفرقه میکنن!!!
پس دنبال خواسته خودتون باشید و توجه نکنید به اسپم ها و راحت از کنارشون بگذرید
بعله فاطمه جان
تنفسم عالیه ظاهرم هم نسبت به اون چیزی که قبلا بود خیلـــــــــــــــــــــــــی خوبه

ناتالی عزیزم منظورم تو نبودی که اینجور بهت بر میخوره! در ضمن جوری حرف میزنی که انگار منبع اسپم تاپیک منم!!!!!!!!
به جای این رفتارها سعی کنید تاپیک رو دوستانه و مفید نگه دارید!
همین رفتارهای یه عده (چند وقت پیش) بود که من و خیلی از دوستایی که تو همون حدود با من عمل کردن رو از تاپیک زده کرد! بودن بچه های قدیمی بهتون کمک میکنه! سعی نکنید فراری شون بدین
دوستای عزیز کسی این دکترا رو میشناسه؟نمونه کاری.. تعریف و تمجیدی یا انتقادی ..چیزی میدونین؟
1-یوسف حسینی اقدم
2-رضا سلطانیان
3-منصور توفیقی
4-ماریا اندجی گرمارودی
خواهشا اگه چیزی میدونین بگین...
Rezi جان

یکی از بچه ها با گرمارودی توی کرج عمل کرده بود و راضی بود.

یکی دیگه از بچه ها هم برای ده روز دیگه از گرمارودی نوبت عمل گرفته

من دوست دارم بدونم هزینه عمل گرمارودی چقدره؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
نه نسترن جان نرفتم! سامی به بودجه من نمیخورد! 6-7 تومن برام زیاد بود :|
سلام مری جون ممنونم عزیزم:)
سطح توقعت رو پایین نیار اما واقع بین باش واقعیت 5% احتمال خطا تو هر عملی هست که به ترمیم برسه!!! و 10% احتمال رتوش ...

ناتالی عزیزم منم منظورم عضویت نبود! ولی خوب من و امثال من بیشتر از بچه های تازه وارد با پروسه عمل درگیر بودیم! من خودم رو اصلا باتجربه و ... نمی دونم اما خوب من این پروسه رو طی کردم! مسلما با یه سری چیزا مواجه شدم که میتونه به بقیه کمک کنه
اینجا خیلی وقتا همین جوری خوندم بدون نظر و دیدم خیلی نظرهای و اطلاعات نادرست داده میشه!!!
اسپم نذاشتن یه کاریه که می تونیم بکنیم تا بقیه برگردن اما اونایی که بچه های جدید ناراحتشون کردن و دیگه گفتن نمیان رو چی کار میخوایم بکنیم؟!!!! به هر حال سعی کنیم جمعمون دوستانه و پا برجا بمونه
2810