2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نیلپر جون من کلا 1بار رفتم مشاوره که مشاورش به دلم نشست به نظرم کارایی که میتونست بکنه رو میگفت زبادم نمیگفت خوب میشه خوب میشه فولان جور میشه که تصویری ایجاد نکنه !! اون روز که چندتا نمونه دیدم خوشم امد خیلی طبیعی کار میکنه دوست دارم ! امروزم که رفتم خیلی نمونه دیدم چون ساعت 4 رفتم که مال مریضا بود خیلیا امده بودن من به نظرم همشون خوب بود به جز یکی که اونم بینیش از این گوشتی خفنا بود مال اونم زیاد بد نیود اما به کیفیت باقی نبود ! یه نمونه فانتزیم دیدم که من که فانتزی دوست ندارم اما به ایشون میامد خوب بود
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
تو روحت ای سجادیان! انداخت تو سرم قبل عید روتوش کنم! تو روووووووووووووووووحت دکترررررررررررررررررر
پول نداااااااااااااارم :((((((((((
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
اینقد امروز از مماخ بعد از روتوش گفت که الان حسم نسبت به این بینی مثل قبل از عمله!!!!!!!!!!!! دلم میخواد روتوش کنم اون چیزایی که گفت رو انجام بدههههههه :(((
اوهوم الی جون به نظر منم کارش کم ریسک تره منم که اصلا حال مطب گردی ندارم تنها دکتری بود که رفتم حوصله صبر کردنم ندارم . پولیم که میگیره به بودجه من می خورد
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
اره فندق شکن پول کلینیکه فقط! ندارم :(((
تازه سخت تر از پول جور کردن راضی کردن بابامه:(((

باید یه ایراد بگم و عمل رو فورس ماژور کنم!!!!!!!!!!
هانیل ج.ن خوش ب حالت خیلیییییییییی بهت میاد..مبارکه
هانیل میشه بپرسم تو مشاوره اول چی بت گف سامی؟!!! ب من گفت نمیخواد عمل کنیو اینا ...اگه نه بیا یک تغییرات جزیی برات بدم...منم بیخیالش شدم :(

نازنین این لیست دکتر برای من انقد طولانی شده ک دیگه .. فک کنم کلا بزنم زیر جراحی مماخ
منم اسم یوشی رو قبل زیاد شنیده بودم(نمیدونم از تعریف بود یا خرابکاری :)))) یادم نیس) اما سایتشو تازه دیدم:)
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
2810