2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ، بینی کاملا سلیقه ایه! شاید شما یه بینی رو بپسندی ولی من دوست نداشته باشمم!! مطب گردی هم مثل نسخه میمونه که هر کی باید خودش بره ببینه ، به نظر من با حرف یه نفر دو نفر نظرتون رو عوض نکنید،
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
سمیرا از نیم رخ تغیری نداشتی البته منم تغییر خاصی احساس نمی کنم مماخ خودمو می گما. به نظر من که ایراد خاصی نداره نوکش ورم داره منم همینطوریم. الان مشکلت چیه دقیقا؟

6 مهر عمل کردی؟ یعنی چهار ماه تموم تو پنج ماهی درسته؟

به دکترت گفتی؟
سمیرا ب نظر من ک بینیت از نیمرخ خوبه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سامی جون من که در حا جنونم .من هرکی رو تو خیابون میبینم دماغش خیلی عالیه دکترش اصلا اسم ونشون نداره امروز دو تا خواهرو دیدم بینیاشون معرکه بود ...گفتن دکتر یوشی اما مگه جرات میکنم من
.
من هم وسواس گرفتم اعصابم خورد شده دوست دارم الان یه ٦ ماهی گذشته بود از عمل همه چیز هم عالی پیش رفته بود والله آخه مشکل من اینه از این بینی هایی که همه شکل همه خوشم نمیاد دوست دارم طبیعی و شیک ولی متفاوت باشه انگار دکتر ها فقط یه الگو دارن هی رو همه پیاده میکنن
❤️
نادیه منم هر کیو میبینم بینیش قشنگ شده میپرسم دکترش معروف نیس ولی منم نمیتونم اعتماد کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
من امروز میخاستم برم مطب سجادیان وقت نشد
رفتم با یحیوی وقت عمل کرفتم
اما داشتم بیرون میومدم یه زنه برید تو اسانسور که عمل نکن و من بشیمون شدم
اما هر جی ازش برسیدم جرا جواب نداد
همش میکفت من فکر میکردم خوشکل میشم اما فرقی نکردم دجار مشکل روحی شدم و از این حرفا
میکفت عمل خیلی سختیه و ارزش نداره
حتی از نظر تنفسی هم مشکل نداشت
البته نوک بینیش تیز بود که من دوس نداشتم

کلا جیزی از حرفاش نفهمیدم هر جی برسیدم از جی ناراحتی جیزی نکفت فقط نالید

اه اعصابمو خورد کرد
کلا مشکل روحی روانی داشت
2810