2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
خانم گل دکتر سامی که من خیلی هم دوسش دارم کارای سایتش اصلا شبیه کارای الانش نیست . عکسا قدیمیه . که حتی من قبل از عمل خودم بهشون میل زدم که عکسای سایت و عوض کنید خیلی قدیمیه و الان کاراتون فرق کرده . که جواب داد حتما در اسرع وقت .
کلا به سایت اکتفا نکید حتی اگه بهترین دکتر بوووود اون طرف .
راستی خانم گل شما تو تایپیک قبل گفته بودی : کارای نادریان 1جوریه . سوراخای بینیش طوریه که تا ته بینی پیداست و سر دماغ و قشنگ در نمیاره .
والا من باید خودم و بکشم که سوراخ بینیم و ببینم چه برسه به اینکه پیدا باشه تهش . سر بینی رو هم خیلی خوووب در میاره .... کاملا با توجه به سلیقه ی خودت عمل میکنه و به نظرت احترام میذاره . اگه کسی تا ته بینیش پیداست خودش فانتزی خواسته . و اینکه دکتر فتح سامی سربالاتر از نادریان عمل میکنه . کلا من عاشق جفتشونم .
شما هنوز مطب نادریان و سامی نرفتی چطوری از رو عکس قضاوت میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صبا جان حتما چند بار برو مطب سامی و نادریان از جفتشون نمونه ببین . من خودم بین این دو نفر گیر کرده بودم . که از نادریان نمونه زیاد دیدم . از سامی 1دونه تو مطبش روز مشاورم . کار سامی خوشگله . حتما برو واسه نمونه دیدن حالا به هر طریقی ....
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
عزیزم پس هر دوتا شون باید عکسای سایتو عوض کنند توی کارهای سامی ظرافتی ااست که توی کار نادریان نیست من نمیخام اینجا کار نادریان راخراب کنم گفتم عکسای سایتش سر بینیا یه جوریه .ولی بجز قوس کار سامی در بعضی موردا سر بینیا خیلی شکیلتر ه.عزیزم من فقط نظر شخصیم را گفتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم گل منم نظرم و گفتم . اینجا هرکس هر نظری داشته باشه میتونه بگه گلم . اما وقتی هنوز مطب دکتری نرفتیم نباید از رو عکس دکتری رو بالا برد و یا پایین . بوووووووووس
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
تلفن دکتر شاهین فتح سامی:22725171- 22725195.شادی جان قیمت سامی، از 7و نیم شروع میشه. بیمارستان بهمن (تو شهرک غرب)هست که اونجا به جز دستمزد سامی، 1و نیم ملیون میگیرن. کلینیک شایامهر(طرفای عباس اباد) ، هم هست که اون جا 950 به جز دستمزد می گیرن. که جفتشون خوبه. وقت مشاوره یکی دو روزه می ده. ادرس مطبشم، تو منطقه ی باغ فردوس نرسیده به تجریش، سر کوچه ی طوس، ساختمان فردوس هست. تو مشاوره سی تی و ازمایش می نویسه ، باید جواب سی تی و آز رو که می بری سری بعد، نرخ پایه رو به حساب دکتر ریخته باشی. وقت عملم سخت نیست.
مشاوره:یکشنبه ها و سه شنبه ها
نمونه دیدن:دوشنبه ها(البته من خودم تو روزای فرد نمونه بهتر دیدم چون وقت به مریص قدیمی اینقدا حساب کتاب نداره)
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مینا قیمت جدید سجادیانو برام میگیری؟؟
من از کارای سجادیان خوشم اومده. چون به پول منم میخوره. من بیشتر از 4 نمیتونم بدم
قیمته کرج و تهرانش یکیه؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
عطیه جون بینیه من استخونیه
قیمتش زیاد واسم مهم نیس فقط اینکه خوب بشه
بینیم یه چیزی توی مایه های بینیه قبل عمل هانیله
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر اگه از بینی هانیل خوشت میاد سامی گزینه ی مناسب و قابل اعتمادیه
سلام

من احتمال زیاد اگه اتفاق خاصی نیفته عصر مطب دکتر سجادیان هستم :)

راستی دیشب مطب سامی هم چند تا کار دیدم! خوب بودن یه پسره فقط بینی اش گنده بود روم نشد بپرسم چند وقته عمل کرده
ولی مشکل پیش اومد دوستم تنها رفت مشاوره نتونستم برای مشاوره هم بمونم باهاش
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
2810