2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015561 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بدون شکستن استخون بینی عمل کرد؟ اخه من نمیتونم خیلی مطب گردی کنم
سوالمو شما هم جواب بدبد ، لطفا
من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم ، من یه بچه 18 ماهه دارم ، سرکار هم میرم ، می خواهم بینی مو عمل کنم ، بینی ام استخوونیه ، ولی نمی تونم زیاد مطب گردی کنم ، هزینه عمل هم حداکثر تا 6 تومن می تونم بدم ، کدوم دکتر یا دکتر ها رو معرفی میکنید که بهشون سر بزنم ؟ می خواهم بینی ام طبیعی عمل بشه از عروسکی و فانتزی خوشم نمیاد و اینکه می خواهم عملم جوری باشه که بعد عمل به خاطر پسرم زیاد درد نداشته باشم.
اگه چند تا یا یک دکتر خوب که به شرایط من بخوره که برم مطبش و وقتم زیاد گرفته نشه معرفی کنید ممنون می شم .
فروز جون عزیزم حرفای رومیناسا خطاب به شما یا نازنین یا هیچکدوم از بچه ها نبود قصد هم متهم کردن شخص خاصی نیست . فقط واسه این بود که بچه ها بیشتر مراقب باشن چون تو تایپیک قبلی این اتفاق افتاده بود.چون خیلیا با نظرات بچه های اینجا عمل میکنن تو سابقت از ما هم بیشتره و این مطلبو خیلی خوب میدونی. فقط جهت یاداوری بود همین.

از شماها که جز بچه های خوب و دلسوز و باسابقه ی این تایپیک هستین بعیده که این حرفا رو بخودت بگیری و ناراحت بشی .من خودم شخصا خیلی دوستت دارم و نظراتتو همیشه قبول داشتمو دارم .
1 درصدم فک نکن که منظور رومیناسا شما بودی عزیزم.
ما اگه این حرفا رو میزنیم واسه اینه که بچه های تازه وارد جو گیر نشن و انتخاب درستی داشته باشن وگرنه من و شما که عمل کردیم و اگه از سر دلسوزی نبود هیچکدوممون هم دیگه تو این تایپیک نمی اومدیم .
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
نایا، ترانه ، رومیناسا، و همه دوستان خوب من تازه واردم کمک کنید جو گیر نشم.من الان بین نادریان و سامی مثل ..... تو گل گیر کردم همرو کلافه کردم دیگه هم نمی خوام دکتری برم چون گیج می شم ( البته پیش مجلسی و یحیوی و زینلی و حق گذارم رفته بودم) تو اینکه سامی و نادریان خوب عمل می کنند هردشون شکی نیست اما من نمی دونم به من چی میاد من از بینی منشی های نادریان خوشم اومد البته اونی که سفید تره و صورتش گرد تر رو بیشتر از اون دوتای دیگه پسندیدم از بینی هانیل هم که با سامی عمل کرده خیلی خوشم میاد .

البته ت مطب نادریان نمونه دیدم و بازم میرم تو مطباشون نمونه می بینم اما نظرات شما رو می خوام بدونم؟؟

بچه ها کدوشون چهر رو زیبا تر می کنند تغییرات بیشتری رو چهرهایجاد می کنند من علاوه بر اینکه زیبایی بینی برام مهمه خیلی برام مهمه چهرم تغییرات خوبی داشته باشه نمی دونم می تونم خوب منظورمو برسونم

نمی دونم سبک کدومشون به من بیشتر میاد helpppppppppp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
من بیشتر میخونم تا بنویسم و بیشتر هم میام نظرات بچه هایی که با نادریان عمل کردند را میخونم و با بعضیهاشون هم با ایمل مرتبطم. چون نمیشه اینجا زیاد نظر داد. بینی من استخونی با قوس و سر افتاده. بهش گفتم نیمه فانتزی و تیغه تقریبا باریک و نوک حالت دار با قوس ملایم. که البته الحق وقتی دفعه اول باز کرد و بخاطر فشار گچ ورمش کم بود و واقعا خوب تراشیده بود. الان هم بی انصافی نکنم 90 درصد راضیم و 10 درصد هم بعد از خوابیدن ورم. برای من هم شکونده و هم تراش داده و هم از بغلهای بینی برش داده و بخاطر همین نوک بینیم خیلی ورم داره برعکس اینکه نیمرخ همه خوبه ماله من سرش قلمبه است و دوست داشتم یکم سر بالاتر بود ولی همه میگن ورمه و کوچیک میشه. من دو تا خوهرام هم باهاش عمل کردند و حدود 8 نمونه هم از دوستان که برای چند ساله پیش بودند تا الان. چند باری هم که مطب رفتم چه برای خودم و خواهرام. چند تا نمونه دیدم که همه عالی بوده. به نظر من مهمترین حسنه یه دکتر اینه که بعد از گذشت زمان به مشکل تنفسی برنخوری. در کل دوستانی هم که میاند اینجا و یکم شاید ناراضی باشند و البته یکم حساس به نظر من حدود یک سالی باید صبر کنند ولی درکل بعید میدونم همون افراد هم تا حالا کسی از نزدیک بهشون گفته باشه بینیشون خراب شده و یا عکس قبل و بعد عملشون را اینجا بزارند و کسی تونسته باشه ایراد بگیره دیدم همه پسندیدند و خداییش قشنگ هم شده. به نظر من به صورت هر فردی ببینی که متناسبش هست را درمیاره. اما در کل امیدوارم همه از صورت و بینی جدیدشون راضی باشند و مشکلی نداشته باشند.
صبا جون عزیزم من جز مطب یحیوی و کامیابی مطب دکتر دیگه ای نرفتم فعلا از بینی خودمم خیلی راضی نیستم .مطب سامی و نادریان هم نرفتم ولی خیلی از بچه های این تایپیک باهاشون عمل کردن و بینیهاشون هم خوب شده .عزیزم دیگه بستگی به سلیقه خودت داره ببین کدوم بیشتر به دلت نشسته همون جا برو سامی و نادریان جز دکترای خوب این تایپیکن حداقل خیالت راحته که جای بخیه کجی و عدم تقارن توی کاراشون نیست و فقط تفاوت در سبکه که اونم به خودت برمیگرده عزیزم .ببین اون بینی که تو تصوراتته بیشتر شبیه سبک کاری کدومشونه .
فروز تو چند تا پست بالاتر خیلی خوب سبک هردوشون و توضیح داده .دیگه انتخاب با خودته
اینم بگم سامی دقت میکنه که با عمل بینی اگر امکانش باشه معایب صورتو برطرف کنه یا به زیباتر شدنش کمک کنه
کلا به این معروف شده که زیبایی شناسی خوبی داره
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
بچه ها من قسم می خورم منظور بدی نداشتم فروز عزیز و نازنین جان خواهش می کنم اشتباه برداشت نکنید
رومیناسا ی عزیز هم منظورش با شما نبود فروز جان خیالتون راحت

بچه ها هیچ گوش و حلق و بینی فوق تخصص پلاستیک نخواهد داشت امید وارم باز نزنید من رو

اما مثلا سامی که فروز عزیز گفتن نسبت به نادریان تخصص پلاستیک رو نداره

اطلاعات دکتر سامی رو براتون می نویسم

شاهین فتح سامی...............

متخصص و جراح گوش و حلق و بینی سر و گردن ent
دارای بورد تخصصی از بیمارستان امیر اعلم -دانشگاه تهران

دارای مقام اول کشور در کسب گواهینامه ی تخصصی پلاستیک بینی و صورت
نظام پزشکی: 35962

خخ رتبه ی کنکورش هم58 بووده

حالا این رو من براتون نوشتم شاید کمکی بشه خوبه که برای همه ی دکترا این ها رو در بیاریم و بنویسم البته اینا هیچ یک ملاک نیست

مهم کار خوبه
بچه ها نادریان سایت نداره نمونه ازش ببینم توی سایت؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نکنه منظورت با من بوده ترانه ها؟ها؟ها؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آخه عطیه جون من تهران نیستم دوس دارم چند تا دکتر خوبو کاندید کنم وقتی میام تهران فقط اونارو برم ببینم