2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
ااااااااااااااااا سیماجون یعنی بد عملش کردههههههههه اما این که من میگمممم واقعاااا عالی بود کوچیک و خوشگللللللللللللللل ......میشه سیما عکسشو بزاری ماهم ببینیم ...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماءده دیگر میشه بگی چه خبره مطب سامی عزیزم؟ نمونه ای هست؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کبودیشون زیاده عایا؟
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
مرسی ماءده جون اگه نمونه ای بدون چسبم دیدی ممنون میشم بگی نظرت رو عزیزم
سامی فکر کنم چون چهار ساعت عملش طول می کشه انقدر کبودی داره!!! اینش بده
کبودی که مسئله ای نیست بچه ها من خودم یه ماه کبود بودم بلاخره تموم میشه مهم نتیجه عمله من نمیدونم چرا انقد به کبودی فکر میکنید حتی دکترا از امتیاز عملشون نداشتن کبودیا میگن بلاخره ماه اول تغییرات خیلی زیاده حالا کبودیم باشه چی میشه مگه
سمانه خیلی بهتر میشه.چشمای من کامل درست نشده هنوز ولی خیلی بهتر از قبل شده نگران نباش.پوستمم بهتر شده.
پانیزا واقعا هم خوشگل
همچنان دوسش ندارم.راستش انقد دوسش ندارم که عکسم نگرفتم این مدت.یادتونه که من چقد عکس میذاشتم دیگه حال همه بهم میخورد.
فقط یه عکس از چند روز پیش دارم که نمیدونم کجاست اگه پیداش کردم میذارم.