2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015656 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاسداران نبش بوستان 1 : 22886071/22886072
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
اومدم چندتا چیز بگم:اول که دوروز پیش من توآرایشگاه یه نمونه 20ساله از دکتر صدوقی دیدم یه مامان خیلیییییییییییییی خوشگل که بینیش واقعا حرف نداشت دخترش یه نمونه4_5ساله بود که اونم پیش همون عمل کرد خیلی خوب بود و راضی بودن گفت مطبش روبروی پارک ملت ساختمان صفویه است
سلام
میخاستم باشیروانی عمل کنم میگن برای بینیه گوشتی بهتره ازهمست ولی اگه دکتری بهترهم هست لطفامعرفی کنیدبهم آخه توهمین سایت خوندم کارش خوب نیست دیگه٠نوک بینی خوب بتونه جمع کنه (بینیم انحراف نداره گوشتیه صورتمم ظریفه)
یه چیز دیگه نیلوفرجون من به مطب دکتر فدایی زنگ زدم فقط یکشنبه ها است گفت 5_6 میاد وبستگی به اینکه چندنفر بیمار هستن میمونه و ممکنه نیم ساعت بمونه کار نداشته باشه میره منم وقت نکردم نرفتم نمیدونم اما من اون دوستم که تو بیمارستانه میگه تو بیمارستان میشه بیاین چون انگار بیشتر اونجاست مثل اینکه آخرای طرحشه اما میگه کاراش واقعااا به صورت میاد
اقا فک کنم پس من یکشنبه ی دیگه برم مطب فدایی
لیلی جون کدوم بیمارستانه؟؟
ای واااااااااااااای من ینی انقد جوونه ک هنوز طرحش تموم نشده :))
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!