2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015935 بازدید | 66529 پست
نگارینای عزیز کارای برزنجی اکثرا طبیعی وظریفن من خیلی نمونه دیدم نمونه های قوس دار هم داره که دیگه باید خودت ازش بخای .اما کلا خیلی دماغو به هم نمیریزه.واسه همین هم یه ما هفقط چسب میزنی ونقاهتش کوتاهتره.وزود سفت میشه.این چیزیه که مریضاش به من گفتن.همه راضی بودن من دماغایی هم دیدم که خوشم نیومد اما خانما گفتن ه خودمون همینو میخاستیم.دوباره میگم کلا بینی هرکسو نسبت به صورت خودش درمیاره ومعمولا بینی شبیه به هم نداره اصلا.وکار بینیای کج رو عالی انجام میده.کسانی هم که قبلا مشکل تنفسی داشتن خیلی راضی بودن .البته بنا به گفته کسانی که من تو این سه بار دیدم
.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاپرک جان درسته که حمایت اعضاء خانواده خیلی مهمه اما اگر از تصمیمی که میگیری مطمئن باشی دیگه چیزی نمیتونه دلسردت کنه. اگر یه دکتر مناسب پیدا کنی نتیجه عمل خوب میشه و وقنی خوب شد همه اونایی که مخالف و ناراضی بودن موافق میشن. میتونی الان دکتر انتخاب نکنی ولی آهسته و پیوسته به مطب گردی ادامه بدی و آنقدر توی مطب دکترها بشینی و نمونه کار ببینی که بالاخره تصمیم بگیری.
این نظر منه اگر واقعا دوست داری عمل کنی. مطمئن باش شرایطت از من بدتر نیست! من آخر وسواسیم و همیشه از کاری که میکنم ناراضی. دنبال دکترم.
واسه زینلی حدود 12 مورد بود . نادریان 5 تا که ایدز توش نبود و حدود 18 شد بدون دفترچه . .. واسه ایدز بجز خون , به زیر گوش 1سوزن میزنن درد نداره ببینن چقدر طول میکشه خونش بند بیاد . اگه مثل زینلی باشه آزمایشش 100 به بالاست هزینش . 100تا 200 شاید .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
پویه من تا شب قبل عمل خوردم . مشکلی پیش نیومد . خونریزی سر عمل و میگی زیاد میکنه ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من تازه تصمیم گرفتم به عمل بینیم قوز کوشول داره بزرگم نیست حساسم هستم دو تا از خواهرم عمل کردن که من خوشم نمیاد,هزینه ها چقدر متفاوته حتی یه دکترررر هم ثابت نمیگه ادم بدتر گیج میشه!
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
من تازه تصمیم گرفتم به عمل بینیم قوز کوشول داره بزرگم نیست حساسم هستم دو تا از خواهرم عمل کردن که من خوشم نمیاد,هزینه ها چقدر متفاوته حتی یه دکترررر هم ثابت نمیگه ادم بدتر گیج میشه!
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
سر عمل نمیدونم عطیه جون ولی واسه اینکه کلا" خونو رقیق میکنه ...
من یه هفته قبلش قرص نخوردم ولی پرتقال اینا میخوردم بعد عمل تا روز چهارم خون میومد ... ولی کبود نشدم اصن... یه هاله ء زرد و باریک بود پائین چشمام :))
می خوام امروووز یه کم سعی کنم واقع بینانه تر یه چچیزایی رو بگم لطفا ازم ناراحت نشید

پیش هر دکتری که میرید همه ی بیوگرافیش رو بادقت بررسی کنید

ببینید اصلا کیه تخصصش چیه؟کدوم دانشگاه عمومی خونده کجا تخصص گرفته؟؟ چه افتخاراتی به دست آورده؟!!

کد نظام پزشکیشم چک کنید حتما حتما اینا مهمممممن مهممممم
ببینید اصلا اینی که تو نت حرفش هست رو تو دنیای واقعی میشناسن؟!
10بار برید مطب دکتر مورد نظر

ببینید شاکی داره؟؟

کی میگه یه متخصص گوش و حلق و بینی می تونه فوق پلاستیک بگیره؟؟؟؟

کسی می تونه فوق پلاستیک بگیره که جراح عمومی بوده باشه هر چی که هست اطمینان دارمentفوق پلاستیک نداره
حالا دوره های مختلفی هست که بعضی entها می گذرونن که اتفاقا این خیلی ام خووبه خیلی ام از نظرم مهمه

و یک مورد دیگه کی میگه نادریان عملاش همگی طولانیه؟؟؟ ساعتشو از بچه ها بپرسید لطفا اون هم زود عمل می کنه البته نه خیلی متوسط

بعدم لطفا مراقب باشید من فکر می کنم نادریان راه برخی دکترای منشی فرست رو در پیش گرفته بعلهههههههههه اگه رو این چیزا کسی دقت داشته باشه می فهمه

اممم ممما نادریان مثل دکتر .... نیست که منشی های ضایع تابلو بره ما بفرسته همچین زیرکانه مخ بزنه که نفهمیییم خودمووونم بعلههههههههه زیرکانههههههه

حواساتووون رو جمع کنید و تو دنیای مجازییییی جو گیر نشید

به همه چیز دکترا توجه کنید

جوگیر نشید جو گیر نشییییییید
تحقیق کنید راجع به دکترتون حتی اگه دکتره خوششم نیاد!

من اینا رو از رو دلسوزی فقط گفتم بره این که نمی خوام هیچ کدوممون تصمیم نادرستی بگیریم

حالا اگه هر کدوم کامل راجع به دکترمون تحقیق کردیم و اطمینان پیدا کردیم اون موقع هست که اگه هر حرفی راجع بهش بشنویم برامون فرق نداره
اصلا بره تو زیرزمین چون انتخاب محکمه مهم نیست دیگه

تحقیق تحقیق تحقیق