2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015924 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 9/30 تو اتاق عمل بیهوشی زدن بهم . 12/15 تو آسانسور بودم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
من حرف صبا رو تایید میکنم
دکتر به من گفت بینیت پرکار نیس اما من میخوام به اندازه ی یه بینی 8 یا 10 میلیونی رو بینیت کار کنم
منظورش این نبود که یه بینی 5 تومن میرزه یکی 10 تومن
میگفت به اندازه ی بینی ای که 10 میلیون بابتش دستمزد میگیرم ( کار و دقت و وقت بیشتری میبره به نسبت بینی ای که دستمزدش واسش 5 تومنه ) میخوام رو بینیت کار کنم و این بیشتر بخاطر این بود که هی تکرار کردم نوک بینیم فرمدار باشه ، گفتم چون پوستش ضخیمه نمیخوام بعد از عمل نوک بینیم بی حالت باشه و میدونم راه اصولی فرمدار کردن بینی کسی که پوستش ضخیمه اینه که با غضروف بهش شکل بدین وگرنه همون پوست ضخیم باز میاد رو بینی و بی حالت باقی میمونه ( راه غیر اصولیش اینه که از بافت پوست بینی انقد بردارین تا پوست نازک بشه و بشین معروفترین دکتر برا بینیهای گوشتی )
بله خیلی از دکترا زحمت نمیکشن غضروفای ریزو با دستشون تراش بدن شکل بدن بذارن رو بینی
حداقل واسه میزان کاری که باید رو بینی انجام بده خودشو مسئول میدونه ، به همه هم یه قیمت نمیده .نه .
دکتر به من نگفت انحراف داری که نخواد یه تومن اضافه ازم بگیره ، چون دید بودجه م کافی نیس و هم من دوس داشتم اون منو عمل کنه هم اون دوس داشت . نامردی نکرد سر عمل بگه جهنم واسه انحرافش که پول نگرفتم ، چرا رفعش کنم
من کاری ندارم کی تا الان از کار نادریان راضی بوده یا نبوده یا روشش تو مریض دیدن و مریض نشون ندادن و اینا چطوریه
دکتر خیلی خوبیه ، باسواده ، با سلیقه س ، با شخصیته و پولکیم نیس ( در حد خودش )
دکتر برزنجی احترام خاصی براش قائل بود . هر دو با هم تو کلینیک شایان عمل میکردن یا هنوزم میکنن . گفت دکتر نادریان که حرف نداره اصلا
بله منم میگم تحقیق تحقیق تحقیق
به هیچ کسم دکتر خودمو پیشنهاد نمیکنم چون هر کسی خودش باید به نتیجه برسه که کدوم دکتر براش بهترین انتخابه
اما بی انصافم نباشین
ترانه خوده خوده خوده نادریان به من و دوستم گفت من تخصصم گوش حلق بینی و فوقم پلاستیکه.
فکر نمیکنم دروغ گفته باشه یا نیازی به دروغ گفتن داشته باشه. یا ما منشی نادریان باشیم!!!!!!! میتونی بری مطبش از خودش بپرسی صداشم ضبط کنی...
در ضمن اگه خواننده این تایپیک باشی باید تا الان فهمیده باشی که جو اینجا همینه هر سری یه دکتر میره روی بورس و دوباره یکی مثل شما میاد بحث منشی دکترو وسط میکشه و دوباره چهارنفر متهم میشن و میره تا سری بعدی که یکی دیگه بیاد رو بورس و دوباره همین حرفا...
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سلام بچه ها
من 6 ماه پیش با دکتر یحیوی عمل کردم.چون انحراف بینی داشتم تو بینیم محافظ گذاشت و این باعث شد که سمت راست بینیم خیلی ورم داره و این ورم خوب نشد و به من گفتند که باید برام پولیش بزنندومن اصلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم.لطفا اگر می تونید راهنماییم کنیید خیــــــــــــــــــــــــــــلی استرس دارم