2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015965 بازدید | 66529 پست
dani جان بچه ها خیلی هاشون با سجادی عملیدن یا مطب گردی داشتن یه سرچ بالای صفجه تو بخش تبادل نظر بکنی پیدا میکنی
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاراش قشنگ و یعضا طبیعیه من به خصوص از این نمونش خوشم اومد :http://www.drhafezi.com/fa/default.aspx?current=CatImageGallery&catdid=1
http://www.drhafezi.com/files/ImageGallery/75856a13-efaa-434f-bb02-058478a57c29.jpg
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
ققنوس جون فک کنم چون از بافت استخونی برداشته میشه ک قبلا پوست رو ب صورت کشیده نگه داشته بوده(مثه میله های چتری ک پارچه چتر رو باز و کشیده نگه میدارن) بعد اون پوست واسه پایه استخونی ک بعد عمل کوچکتر میشه زیاده!!و روی هم جمع میشه ی حالت گوشتی پیدا میکنه(مثه پارچه چتری ک بسته میشه..درین حالت پارچهه زیاده واسه پایه چتر بسته)
البته فک کنم ی مقداری پوست خودشو جمع کنه ب مرور..نه خیلی البته
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
سلام من تازه واردم اما بحثهاتونو از قبل دنبال میکردم!! امروز رفتم مطب سجادیان خوب بود با خودش که کلی حال کردم بینیمم با اینکه تقریبا گوشتی بود اما گفت خوب میشه و یدم نمیاد عملش کنم !! خیلی تاکید کردم که تیغه بینی می خوام کاملا معلوم باشه و گفت چون بینیم منظم هستش تمام سعیشو میکنه که دربیاره واسم و احتمال زیادم در میاد!! اما گفت من بینی شمارو بجز طبیعی جوره دیگه ای عمل نمی کنم!! یعنی اصلا قوص نمیده ؟ بازم برم مطبش نمونه ببینم ؟ و اینکه وجدانا کسی کار بد دیده ازش ؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ققنوس جان چرا؟ ببخشیدا ولی دیونگیه که آدم تمام مراحل عمل زیبایی رو باهمه سختی هاش بگذرونه ولی بینیش رو عمل نکنه
و اینکه دکتر برای اصلاح انحراف نیاز داره به سری تغییرات انجام بده مثل همون غضروف گذاشتن و ...
اگه زیبایی عمل نکنه بعدا ممکنه فرم بدی بگیره

دنی جان من باهاش عمل کردم
حرف گوش کن هست بسپری به خودش البته ضرر نمیکنی
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
سولماز جان من ازش کار زیاد دیدم به جز یه مورد که هیچ وقت نفهمیدم چرا اونجوری بود و البته خود دکتر درستش کرد بقیه شون به نظر من خوب بودن
خوب شاید بینی تون پتانسیل قوس یا کلا به بینی ظریف رو نداره

اگر بینی دو چشمتون پر باشه نمی تونه قوس بده
چون اگه قوس بده بینی کوتاه میشه
ققنوس رو حساب اون عکس میگی بینی اش گوشتی شده؟
از کجا مطمئن هستی اون بینی گوشتی باشه؟
حتی ممکنه این بزرگی به خاطر ورم باشه

گوشتی بودن به ضخامت پوست برمیگرده
پوست در طول عمل تغییری نمیتونه داشته باشه
بچه ها سلام
من میخوام ترمیم کنم بینیم رو و گوشتیه . چهارشنبه دارم میام تهران ویزیت شم پیش سجادیان و توسلی . میخوام وقت عمل هم بگیرم همون موقع . لطفا چیزی از این دو تا دکتر میدونید دریغ نکنید . ممنون میشم .
مامان آریو پیش برزنجی هم برو من چند تا خانم رو دیدم که میگفتن دماغاشون نابود شده بوده اما خیلی عالی براشون درست کرده بود وخیلی رلضی بودن

ققنوس جون برو سایت برزنجی نمونه جدید گذاشته قشنگه
.
سلام نازی جون از مطب سامی برامون بگو چطور بود عزیزم؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام خانمها. من برای دیروز مثلا وقت عمل داشتم. کرج پیش دکتر کامران اکرمی.. من زیاد مشکل عمل زیبایی نداشتم. و اولین بار برای بدی تنفسم رفتم پیشش که بم گفت خیلی انحرا شدیدی داری و بعلاوه پلیپ هم داری حتما باید عمل شی و گفت اگه بخوای زیبایی هم عملت میکنم که من جون تدریس میکنم بش گفتم بین دو ترم میام برا عمل. که بین دو ترم رفتم وقت بگیرم ازم بیعانه گرفت و چون برادر شوهرمو میدونست رادیولوژیسته گفت بگو فقط برات گزارش بنویسه نرو اشعه بخور. ولی برادر همسرم که معاینم کرد گفت به نظر نمیاد انحراف یا پلیپ داشته باشی و سی تی اسکن دادم که اصلا پلیپ و انحراف نداشتم!!! خیلی تعجب کردم که اکرمی چرا اینو گفته!!! برادر همسرم گفت اگه میخوای زیبایی انجام بدی برو بگو که تیغتو دست نزنه چون خراب میشه ولی من خیلی از اینکه فقط عمل کنه و هزینه عمل رو ازم بگیره بیخودی بم گفت که انحراف شدید و پلیپ داری بدم اومد. برا همین رفتم گفتم من مشکل تنفسیم اینایی نیست که شما گفتید. اونم عصبانی شد و مثل عربده کشها شرو کرد داد و بیداد که همسرم گفت اصلا بحث سر بیعانه نیست چطور میشه وقتی یه نفر نیازی به عمل نداره بیای بگی که باید عمل کنی؟؟؟ خلاصه بیعانه رو نداد و ماهم اصرار نکردیم ولی خدا رو شکر که نرفتم پیشش برا عمل چون ایشون بنده پول تشریف دارن نه بنده خدا
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام
نادیه جان نادریان 5 تومن بابت انحراف ازت می خواد؟؟؟ اونوقت هزینه عملش رو کلا چند گفته بهت؟؟

منم چند تا دکتری که رفتم یکشون گفت یه انحراف خیلی جزئی داری .... ولی دوتای دیگه گفتن انحراف داری و یکی دیگه هم گفت باید عکس بگیری که معلوم شه ................ حالا چظوری می شه فهمید کی درست می گه؟