2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016033 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از کارای سجادیان خوشم اومده . مخصوصا عکس شماره 11 . ببینید به نظر شما هم قشنگه؟؟http://www.dramirsajadian.com/gallery.php
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
بله.گفت من رو مشکلات تنفسی خیلی حساسم دوست ندارم اصلا مشکلی باشه.البته همه مریضاش هم بعد از عمل از نظر تنفسی اظهار رضایت بالایی داشتن.وهمه میگفتن تنفسشون خیلی بهتر از قبل شده
.
من قطعی کردم.دوباره گفتم چی میخام چی نمیخام.خیلی با حوصله گوش کرد وتوضیح داد...یه ساعتی پیشش بودم...نمونه هم زیاد دیدم دیروز .همه شدیدا راضی...دوتا دماغ شبیه هم اصلا نداره
.
آیدا جون برزنجی مثل دکترای دیگه سبک خاصی نداره همه بینی هاش با هم فرق داره.نسبت به قیافه وبینی فعلی هرکس درمیاره.منم از بعضی کاراش خوشم نیومد اما خودشون میگن دقیقا همنی که میخاستن شده.کلا خیلی حرفتو گوش میده ومدلی ه میخای در میاره البته کاملا طبیعی
.
سلام بچه ها

من دیروز که با نادریان وقت مشاوره داشتم بهم پیشنهاد کرد پروتز چانه هم انجام بدم ........... کسی تا حالا این کارو کرده ؟؟؟؟ کسی اطلاعی در این زمینه داره؟؟؟؟

مینا بالاخره تصمیمت رو گرفتی؟؟؟
بچه ها یه چیزی بگم من دیگه خسته شدم ٤ ساله پیگیره این تایپیکم به زور همه رو راضی کردم برای عمل ٣ تا مطب هم بیشتر نرفتم ولی کار برزنجی به دلم نشست البته چون عاقلانه تره کاراش بعد همه گفتن این معمولیه ارزش نداره برای این تغییر کم بری عمل کنی حالا نمی دونم توقع بقیه چیه؟دماغ سوفیا لورن رو انتظار دارن پیوند بزنن رو صورت من؟حالا موندم چه کنم راستش حوصله گشتن دیگه ندارم مشکل خاصی هم بینی من نداره فقط سرش گردو گوشتیه
حالا نظرت؟؟؟؟؟
کمک😩😩😩😩😩😩😩
❤️