2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016168 بازدید | 66529 پست
پویه جوون وقتی داشت توضیح می داد به من گفت یکسی میاد اینجا من بهش 10 تومن قیمت می دم چون داخل بینیش نیاز داره اصلاح بشه خوب من اونو اصلاح می کنم و بابتش پول می گیرم دکتریم که اصلاحش نمی کنه پولشم نمی گیره اون تو دیگه معلوم نمی شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی از دکتر شریفی چیزی میدونه؟ یه نمونه کار خوب ازش دیدم، هم بینی خوب بود هم روی ظاهر تاثیر مثبت گذاشته بود. یکی از دوستام هم از خارج آمد با 8 نفر مشاوره کرد و پیش شریفی عمل کرد. میگفت دنبال دکتری بودم که کاری را که خودم میخوام در بیاره نه اینکه ببینم سلیقه دکترا چیه و تیپ کارشون چیه. میگفت تنها دکتری بوده که میتونسته همون کاری را که میخواستم انجام بده. بینیش خیلی طبیعیه و کاملا بدون کجی و ناقرینگی و ایرادهای دیگه. من توی هیچ کدوم از تاپیکها چیزی نخوندم ازش.
آقای مانی شما ازش چیزی میدونید؟
من بیبی فیسم، اجزای صورتم ظریفه و قیافم تیپ بچه مثبته! چه مدل بینی بهم میاد؟ سرش گرد باشه؟ ضمنا بینیم فقط یه قوز نامحسوس داره و سرش یه کوچولو باید جمع بشه. هرکی میبینه میگه عمل نمیخواد! دوستان با تجربه چه مدلی میاد بهم؟
ناتالی جون باید بری تو پروفایلش و اضافه به دوستات کنی طرفو
سما و مامانی کوشین پسسسسسس:-(
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
سما جونم عکس جلو بنداز بزار یا بفرس برام قوفونتتتتت برممم مسییییی
عطیه جون چرا از محبی خوشت نیومد؟عکساتم میگردم پیدا میکنم:-D
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393